Minnet är bra men kort

Minnet börjar svikta, är osäker på vad jag har gjort de senaste dagarna, haha. I fredags åkte vi till Purnu för att vara där över helgen. Blev inte allt för sent på fredagen då vi skulle upp och iväg dagen därpå. 
 
När vi klev upp i lördags vräkte snön ner, tur det inte var långt att gå hem till Anette och Jonas. Det var ingen vanlig dag, det var nämligen Anettes 30 års dag! Vi kom dit redan efter tio snåret och ja, jag gick väl hem mot 18 tiden kanske. Johan gick tidigare då han skulle meka. Hos Anette blev vi bjuden på smörgåstårta, prinsesstårta och chokladfudgekladdkaka, oj så gott! Väl hemma i skolådan gjorde jag i ordning middag och senare åkte vi till vita huset där vi umgicks och hade det lugnt tillsammans. Det sköna med att kunna vara uppe lite längre perioder är att man hinner få så mycket kvalitetstid tillsammans med familjen här uppe. 
 
I söndags var jag väldigt trött och tog det väldigt lugnt. Dolade på lite med disk och diverse, Johan stack sedan in huvudet och frågade om jag skulle följa med svägerskorna på promenad. Blev upphämtad av Hanna och Anette, vi åkte vidare mot vita huset och mötte upp Emma, Svea, svärmor och även Tobbi följde med en bit. Vi fick oss en bra promenad som blev nästan 10 000 steg och lilla pigan sov så gott hela tiden. Väl tillbaka gjorde morsan, ja, svärmor middag. Kallar mina svärföräldrar för morsan och farsan, har aldrig kallat mina föräldrar det, de har alltid hetat mamma och pappa, så vi kan skilja på dem, haha. Ett tag efter middagen var vi några som åkte och hälsade på hos en av Johans fastrar med man, efter det fick jag skjuts hem till skolådan. Efterlyste Johan som då kom hem och vi åkte vidare till Nattavaara. 
 
Idag har jag tagit det relativt lugnt, är alltid så trött när jag är här, vi diskuterar kring att det kan vara den friska luften. Innan Johan kom hem hade jag i alla fall tvättat och hängt två maskiner, gjort lunch och stökat undan efter den, duschat och påbörjat en handlingslista. Ja, har även varit och putsat litegrann på examens arbetet och kollat igenom det litegrann, inte länge kvar nu. Bar sedan av in till Gällivare, vi påbörjade vårt besök på Laguna där vi åt middag, senare åkte vi hem till Johans kompis Jocke och hälsade på en stund innan det bar av till affären. Vi storhandlande inför Johans födelsedag på onsdag och ja, vi fyllde en hel vagn, haha. Tillslut bar det av hemåt och jag körde, tror aldrig jag varit med om så många rondeller på rondeller, eller jo, men blev extra nervös och började må illa, beror ju med all säkerhet på min pallnitsdejt med lastbilen förra veckan, det sitter i än. Hem tog vi oss i alla fall och Johan fick ganska snabbt gå i säng då han ska upp tidigt. Själv har jag suttit och ritat lite, försöker ju lära mig att rita renar och har av någon anledning fått för mig att rita en egen omslagsbild till mitt examensarbete, haha. Först tänkte jag att stångandes renar inte passar fast kom sen på att universitetet har ett renhuvud som logotyp, nu är det bara lite uppgraderat för att passa mitt ämne konflikthantering. 
 
Nej, ska lägga tecknadet åt sidan nu och slänga upp fötterna i soffan en liten stund innan jag ska försöka sova. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0