Rita - Dansa - Skratta

Sitter och varvar med att försöka njuta av söndagen samtidigt som jag inte kan låta bli att röra lite på examensarbetet också, försöker ju som sagt att inte röra det på helgerna, dock finns det ju med i tankarna hela tiden. 
 
Fick skjuts hem från Sävar idag då familjen KPP skulle på konsert med Moraträsk så kom hem mycket tidigare än vanligt och ända fram till dörren. Åkte hem till Sävar igår för att umgås då jag har varit borta, är alltid skönt att få komma hem också. Barnen blev som vanligt jätteglada när jag kom och det är ju så roligt! Hoppade dock först av bussen vid Ica för att handla med mig lite smått och gott innan jag promenerade hem till dem. Blev bjuden på gott sällskap och god middag. När barnen hade somnat satt sig jag och Emma i köket och ritade, ja, jag ritar väldigt sällan för jag känner inte att det finns någon talang men Emma skulle rita då hon ofta gör det så ja, varför inte. Är skönt att sitta och pjöllra på med sådant också istället för att bara glo på en skärm till exempel. Blev väldigt nöjd med min teckning, kollade på bilder för att få inspiration och hjälp till att komma igång, har som sagt alltid en jättesnygg bild i huvudet men ja, brukar bli streckgubbar ändå, därför känns det bra att kunna kolla på bilder. Fick lite blodad tand och funderar på om man ska börja rita lite nu och då bara för att varva ner. 
 
Idag gick jag hem till KPPs direkt jag hade vaknat, sov över hos mamma, blev lunch ganska snabbt då det skulle bli en tidig middag i och med konserten. Vi hann med mycket bus och blev extra mycket efter att Eve dök upp med två stora blinkande studsbollar till barnen från henne och mormor. Strax innan maten satte Lars igång Moraträsk så vi passade på att dansa oss svettiga, kom fram till då varför jag inte hade kunnat följa med på konserten, hade ju stått och dansat som en galning, haha. Efter maten bar det av hem till stan, har som sagt varvat med att ta det lugnt och att röra lite på examensarbetet. Kvällen ska fortsätta i lugnets tecken tänkte jag för imorgon ska jag börja bearbeta resultatet, det blir intressant!
 
 
 
Eve fångade stämningen <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0