Vet ni?

Vet ni, det är en sak jag har glömt att berätta, eller ja, har nog inte ens berättat det för mig själv. I början på examensarbetet var jag orolig över hur det skulle gå med min sömn och om jag skulle vakna med ännu mer oro i och med allt man ska göra. 
 
Jag sover oftast fem-sex timmar innan jag vaknar, går på toa och kan somna om litegrann, det är inte vanligt. Det har jag diskuterat med några. Men, något jag la märke till nu när jag vaknade är att, ja, vaknade med oro idag och det har jag inte gjort de senaste veckorna faktiskt. När tanken slog mig kändes det otroligt, så jag blev lite irriterad på att behöva vakna med oro idag. Har mycket bollar i luften den här veckan dock så börjar väl känna av det men är då fortfarande ingen stress över examensarbetet. Ja, jag vet att jag tjatar om det men var riktigt orolig, ja,hela utbildningen att jag skulle bli för stressad men nej, än så länge känns det okej, känns viktigt att upprepa det för mig själv så att jag kan njuta av det även om det kanske blir stressigt i slutet. 
 
Nej, nu ska jag fortsätta med resultatet, var bara tvungen att skriva av mig litegrann för att rensa hjärnan. Dags att sätta fart, tänkte bli färdig med denna del idag och maila den till min handledare då vi ska träffas på torsdag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0