Work

Har inte pratat så mycket om arbetsintervjun jag har varit på. Ganska logiskt då att jag inte fick jobbet, dock har jag haft fullt upp med annat och har inte tänkt så mycket på det. 
 
Det var nästan 40 personer som hade sökt det här jobbet och många hade lång erfarenhet så de valde att gå vidare med dessa vilket jag kan förstå i denna situation. Eller ja, i andra också men i just denna kan erfarenhet vara bra. Just därför känns det inte så tråkigt att jag inte fick jobbet, fick ju komma på en intervju i alla fall och det är ju en liten vinst i sig. Det här med lite erfarenhet är dock något som kan vara en black om foten för mig, har ju valt att inte vikariera något nu under utbildningen för att lägga allt fokus på studierna och mig själv, har inte velat riskera att bli stressad då det hade kunnat gå ut över utbildningen. I och med min bakgrund har jag ju inte jobbat så mycket heller, vare sig sommarjobb eller extrajobb, även detta är ju en black om foten. Dock är det en stor vinst i sig att jag har kunnat komma tillbaka till livet med sådan bravur som jag har gjort. Trodde aldrig att jag skulle komma så långt som jag har gjort och så långt som jag är på väg att göra. 
 
Detta var min enda intervju och då jag har sökt säkert tio tjänster är det lite tråkigt, men förstår det samtidigt då vi är många som slåss om jobbet och mitt CV är ju som sagt inte det bästa, haha. Men i alla fall, idag blev jag uppringd och ska på en intervju på onsdag morgon! Spännande, har aldrig besökt denna skola tidigare och känner mig osäker på att hitta men det löser sig alltid. Som vanligt när man söker jobb vore det ju roligt att få jobbet men just nu känns det viktigast att jag får komma på intervjuer överhuvudtaget, då har man fått göra ett intryck. 
 
Nej, ska kanske ta tag i att göra någon lunch. Ekar som vanlig här hemma då jag varit borta men klarar mig just nu och tänkte gå på affären senare. Har lite svårt för att komma igång vilket inte är så konstigt, blir alltid extra trött efter att ha åkt ifrån Johan. Dessa dagar är det slutopponering som gäller, det är väldigt svårt men ja, det är bara att köra på! Ska sitta ett tag till efter lunchen men sen får det vara bra för idag, hjärnan klarar inte av all text om och om igen. Får se om jag orkar berätta mer om min vistelse uppe i norr senare, annars kommer det väl någon annan gång eller om jag pratar med någon, haha. Det blir nog bra ska ni se. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0