12/8

Igår började min morgon på salongen, min kusin hade försovit sig så vi fick börja lite senare men det gjorde inte mig någonting för då hann jag äta lite i lugn och ro. Köpte något litet på affären då jag praktiskt taget bara klev upp och gjorde mig i ordning innan jag for på morgonen, passade på att sova några minuter extra då jag hade problem med att somna. Var skönt att få bli hel igen och denna gång valde jag en mörkare färg då vi går mot hösttider. 
 
När jag var färdig mötte Bim upp mig som hade varit på en annan salong och vi gjorde lite ärenden innan det var dags att åka hem till mig. Var helt slut när vi kom hem, det var varmt och kvavt och jag bar tyngre än tänkt. Tog det ganska lugnt innan jag och Bim gjorde i ordning våra luncher. Efter det bar det av in i duschen för att senare hitta energin till att sminka sig, haha. Tillslut var vi båda fabulous och vi tog bussen ner på stan för att äta på Frasses. Är inne på andra veckan att sköta min kost och det går framåt, igår valde jag dock att äta ett skrovmål, det kändes som ett bra val i och med att jag skulle dricka senare på kvällen. Hör och häpna dock, jag åt inte upp hela skrovmålet! Lämnade en del bröd och en del strips, det har aldrig hänt och det kändes bra att jag kunde göra det. Av någon anledning brukar jag inte kunna lämna mat. Vi gick sedan vidare för att ta bussen hem till Sävar.
 
Framme i Sävar gick vi hem till Eve där Emma redan var och Bim fick då träffa Holger för första gången. Alltså, kattungar, jisses vad en blir kär. Lite senare kom Emil ut och medan de tre åt middag tillsammans gjorde jag det sista på sminkningen. Hade glitterlips igår och det kändes onödigt att ordna det innan middagen. Kvällen fortsatte med prat, skratt och musik. Fick en tidig födelsedagspresent av Eve och det var en kisstratt! Så himla roligt, har pratat om en sådan tidigare men har aldrig idats köpa en. Nu slipper jag Johans idé om en kapad ketchupflaska, check, haha! Lite senare gick jag förbi pappa och Kajsa, passade på att prata en stund innan vi skulle dra vidare mot stan. Eve hade ringt till Olles tidigare under kvällen för att undersöka om Emil fick komma in fastän han var ett år yngre än åldersgränsen och i och med att vi var ett sällskap gick det bra så länge vi kom före 23. Det roliga när vi kom dit dock var att jag fick visa legitimation, ingen annan. Förhoppningsvis tyckte vakterna att jag såg ung ut eller så tyckte dem att jag var snäppet för onykter och ville kolla ifall jag kunde leverera. Inne på olles blev det två drinkar under kvällen och massa dans. Blev lovad dans men det passade aldrig för någon så jag gick iväg själv några gånger för att dansa, haha. Hade en riktigt trevlig kväll även om jag kan tycka att vissa personer inte passar på krogen. Fick höra mycket ologiskt och blev lite irriterad men farligare än så var det inte. Hade en riktigt trevlig kväll allt som allt och jag kände mig snygg hela kvällen, perfekt. 
 
Idag började min morgon inte så bra, vaknade panikslagen i natt, hade inte stängt av köksfläkten så det var nog smällen från den som väckte mig, jag blev riktigt rädd i alla fall och ångesten sög tag i mig. Kunde somna om efter en liten stund men vid tio i morse var det ingen idé att försöka somna om i och med att jag kände att ångesten låg och lurpassade. Har fått i mig lunch så det känns lite bättre men är fortfarande trött i knopp och kropp. Strax anlände Bim och det blir nog ganska lugnt ett tag. Ska följa henne på affären senare och jag ska även försöka baka och laga middag ikväll, just nu vill jag bara äta pizza dock men nej det ska jag inte. Blir spännande att se hur energin är lite senare.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men åh, jag har börjat vakna på nätterna och tro att rummet har liksom rasat ner en våning och jag vaknar mitt bland ruiner och det är kolsvart och jag försöker hitta ut. Sen inser jag efter ett tag att jag drömt. Vid det laget har jag redan hunnit kliva upp och försöker hitta ut och hör bara mig själv andas häftigt i panik. Hur galet som helst!! Sen är det ju kört för att somna om igen när pulsen har varit uppe 180. Blä.//Lisa

Svar: Hujja, det är så jobbigt när sömnen ska förstöras av ångest och liknande. Tycker det är hemskt hur snabbt det kan slå till. Min kropp reagerar i samma sekund som den känner att jag vaknar, förstår det inte, som att trycka på en knapp. Kram!
Erica KP

2016-08-14 @ 20:39:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0