21.30

Ikväll var det fem år sedan Johan körde från Purnu till Sävar för att träffa mig. Ingen av oss visste riktigt vad vi gav oss in på men ja, vi verkar ju inte ha gjort fel val någon av oss. Känns lite tråkigt att vi inte kan vara tillsammans denna vecka, dessa datum är speciella. På lördag firar vi fem år tillsammans än om vi inte uttalade det högt först i, ja, kan det ha varit november? Jag tänker som vanligt äta kinagryta för det brukar vi göra på vår årsdag, tänker dock tillaga det redan imorgon då jag funderar på att åka till Sävar en sväng på lördag. 
 
Har haft en bra dag idag, fastän jag sov som en kratta i natt gick båda körningarna bra. Mellan körningarna tog jag en fika/mellanmål på ett café. Köpte en räk och skagenrörs macka, tog helt sonika bort brödet. Efter körningarna blev jag upphämtad av Lars och barnen, vi for vidare mot Mariehemsängarna för att titta på fåglarna. Det bar senare av till Gammlia där vi strosade runt lite, pysslade lite och bara var. Innan jag fick skjuts hem åkte vi på affären, tyvärr fanns inte allting jag tänkte handla så det blir en sväng imorgon också. Ja, nu är ju inte det hela världen men när en för en gångs skull har planerat inköpslistan är det lite surt, haha. När jag kom hem blev det soffläge fram tills det var dags att laga middag, blev strips tallrik a la lchf idag. Friterade vaxbönor, chorizo, räksallad, stevia ketchup och aioli, satt som ett smäck och är fortfarande nöjd i magen. Efter maten bar det av ner till tvättstugan för att sedan få undan disken. Kvällen har sedan blandats med tvättstugan, teori och att bara vara. 
 
Beroende på väder tänkte jag ta mig ut på en promenad imorgon, får se om jag tar mig iväg till Ålidhem, då kombinerar jag promenaden med handlingen och det blir en helt okej sträcka. Började komma tillbaka till mina promenader men tappade det förra veckan. Har inte kommit igång riktigt denna vecka heller men har rört på mig betydligt mer och det känns bra. Kvällen fortsätter med kinagryta och ja, vi ser väl, är ganska skönt att inte ha agendan full hela tiden.
 
 
 
Förutom att jag lyckades med maten så lyckades jag även med att snitta korvarna fint, underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0