A long long day

Idag har varit en riktigt lång och innehållsrik dag. Eller ja, den började redan i natt. Började tänka för mycket och det resulterade i orolig sömn på morgonsidan och ja, min morgon började jättedåligt. Mådde jättedåligt och det var näst intill olidligt, ville avboka allting och bara gömma mig. Vet ju att det går över men just när det är som värst vill jag inte vara med alls. 
 
Efter någon timme mådde jag bättre och det passade perfekt att börja mina dag hos frisören. Är helt frälst i huvudmassagen som jag får när håret tvättas, för mig med huvudvärk är den underbar. Åh, måste lära Johan, haha. Mitt hår hade vuxit som ogräs sedan i maj så vi tog lika mycket som då plus lite till. Kändes som en bra idé att fräscha upp håret innan jag börjar jobba. Fick även använda studentrabatten då kortet är giltigt till september, perfekt. Efter frisören hälsade jag på mamma en sväng på salongen då hon började jobba idag. Därefter gick jag till polisstationen för att förnya min legitimation. Varken kort eller signatur blev bra men jag orkade inte göra om det. Ja, mycket beror ju på att jag hoppas på att få körkortet inom en snar framtid så tänkte att jag kan spara krutet till dess. Ja, få och få, ni förstår ju vad jag menar.Tillbaka i centrum köpte jag lite nötter att tugga på, hade ett litet sug i magen och ville inte bli hungrig under körningen. När jag satt utanför MVG kom en tjej fram och frågade om jag var Erica. Jag tittade upp och fick totalt hjärnsläpp men fick snabbt veta att det var Elisabet, Lisa.Vi har lärt känna varandra via min blogg och har pratat om att träffats men det har inte blivit av. Visst är det en klassiker? Även med nära vänner kan det vara en klassiker. Det var i alla fall jätteroligt att äntligen få träffas så nu måste vi göra det igen. Tack goa du för att du kom fram! Hade varit trevligt med en längre pratstund men vi skulle båda i väg på vårt. Hon till jobbet och jag till bilen för att övningsköra. Idag gick det sisådär, är som ni vet duktig på att stressa upp mig, dock gick det bättre och bättre idag. Ska fortsätta öva på att backa in på en parkering imorgon och förhoppningsvis slipper jag stressa upp mig. Finns en passande bild som jag tror att jag har delat på instagram, nyligt har även Eve delat den. På den bilden står det; I even overthink my overthinking. Diskuterade detta med Johan igår och han höll med, även Bim höll med om det senare under dagen. 
 
Mötte upp Bim efter körningen och vi gjorde några ärenden innan vi valde att avsluta dagen med en middag på Eurasia då vi inte har träffats på ett tag. Var riktigt trevligt att bara vara igen som vi brukar. Väl hemma gjorde fötterna jätteont och det var så himla skönt att slänga upp benen i soffan. 
 
 
Så här glad blev jag av kinamat. Bjuder på den fina minen och en sneak peak på min frisyr. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så himla skoj att träffa dig med!! Och ja, vi måste ses igen. Kram Lisa

Svar: <3 <3 <3 Stor kram!
Erica KP

2016-08-10 @ 09:31:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0