Kinagryta

Har ju alldeles glömt bort att skriva om i tisdags! I tisdags hade jag också en bra dag och kväll. Dagen började lugnt med att duscha och göra sig i ordning här hemma, därefter tog jag bussen hem till mamma och Håkan där familjemiddag stod på schemat. När jag kom fram till deras gård mötte Agnes och Elmer mig på cykel och traktor. Pratade en stund med Lars och Håkan, kort därefter kom båda Håkans söner, har bara träffat en av dem tidigare och då när vi åkte bil tillsammans. Efter en stund kom Emma ner och bytte av Lars i att hålla koll på barnen och vi gick vidare till affären. Inte långt därefter var det dags för middag, grillat! Har misskött kosten den senaste tiden vilket inte är någon nyhet men den här veckan har jag försökt vara stenhård, och ja, jag skötte mig galant. Jag åt kött, sallad, bearnaissås, tsatziki och ost till middag. Till efterrätt bjöd de på glass så jag hade med mig ett Erica vänligt alternativ. 
 
Var en riktigt trevlig kväll med god mat, gott sällskap och många många goda skratt. Det är så livet ska vara, en ska njuta av tillvaron tillsammans med dem en älskar. 
 
Idag har också varit en bra dag, kanske inte när det kommer till att vara effektiv dock. Jag var väldigt seg tidigare idag så promenaden till Ålidhem försvann snabbt ur tankarna. Började dagen med en dusch och kämpade sedan i två timmar för att klä på mig innan det bar av till affären på Berghem. Väl hemma igen tog jag det piano för att lite senare börja förbereda maten. Kinagrytan blev som vanligt riktigt god och jag har nu varit mätt i ungefär tre timmar, haha. Nej, jag försökte inte ge mig på nästan hela grytan som jag och Johan gjorde första gången vi tillagade den tillsammans men är ändå väldigt mätt. Fick även tre kompletta matlådor och en fjärde utan shirataki nudlar. Imorgon bär det av hem till Sävar, en matlåda åker med dit i och med min och Johans årsdag. Håller hårt på att äta vår rätt även om han inte är här. Lite elakt mot Johan dock då jag fortfarande inte anser att en kan posta matlådor. Först kommer jag att landa hemma hos Eve, hon var och hämtade hem sin kattunge i veckan och oj så söt han är, Holger. När jag ser bilderna hon laddar upp längtar jag tillbaka till när Mirris var en liten plutt som bara bestod av en mage. Vi har det dock väldigt bra nu också, hon kommer alltid vara min lilla plutt. Senare ska jag svänga förbi familjen KPP innan det bär av hem till stan igen. Känns lättast att åka hem då jag ska övningsköra med mamma på söndag och öva parkering. Att parkera gör mig nervös men ja, en måste ju lära sig det också. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0