Hektisk månad

December månad är en hektisk månad för många, detta har i år även gällt mig. Eller ja, det kanske det gör varje år men har haft och har fortfarande så mycket i huvudet. 
 
Sist jag skrev var den 10e december, en speciell dag. Agnes fyllde sex år, mitt första syskonbarn. Tänk att jag har fått vara moster i sex år? Det är helt otroligt. Det var kalas samma dag och hon var så glad och förväntansfull. Älskade lilla flicka, vad du utvecklats och fortsätter att utvecklas. Dagarna därefter och fram till jul har sprungit iväg, det har gått riktigt fort, jag har inte hunnit med så mycket som jag brukar men i år valdes en del "måsten" bort. Vem ska klaga egentligen förutom en själv? Istället för tråkiga måsten hemmavid har jag skämt bort mig själv istället med ett frisörbesök och lite shopping, en Erica dag. Tror en ofta gör det misstaget, glömmer bort sig själv. Känns onödigt för mig att göra det jag bor själv med Mirabelle, kan ju vara bra att lära sig redan nu att jag får ha det extra bra ibland också så att jag inte glömmer bort det i framtiden.
 
I torsdags kväll kom Johan ner till mig och oj så jag längtat. Tyvärr blev inte vistelsen lika länge som det tidigare har varit tänkt men så är det att vara ihop med en renskötare. Nu är han ju som sagt inte renskötare på heltid men det tar upp mycket av hans lediga tid. Självklart blir en lite besviken men detta är ju samtidigt något jag vet om och självmant har gett mig in i, tycker dock att lite besvikelse är helt ok att känna. Ger aldrig Johan skit för renskogen då ja, jag vet. Hade varit roligt att fira nyår tillsammans men viktigast av allt är faktiskt julafton. Vi hade en underbar julafton hemma hos familjen KPP. Vi var alla syskon, svåger, syskonbarn, mamma med fästman och pappa. Som vanligt bestod julafton av massa gott i gottaväg och matväg, Kalle Anka, julklappar och bara mys. Har fått många fina julklappar, både egna och gemensamma med Johan. Tack så jättemycket! Har även fått fina julkort norröver ifrån och söderöver ifrån. När det gäller korten norröver ifrån blir jag så blödig. Speciellt när det gäller yngsta barnet, hon som blir ett år i januari. Barn växer så fort och det är tråkigt att inte kunna vara med. Samtidigt så har jag ju mina barn här som jag ser växa och utvecklas hela tiden men ja, det är tråkigt. 
 
Igår kväll for Johan hem men först åt vi julmiddag tillsammans hemma hos pappa med syskonen. Jag stannade kvar hos pappa och sov över då det ärligt talat kändes för tungt att åka hem senare under kvällen. Blev en mysig kväll med gotta och film. Blev lugnt även idag innan jag fick skjuts hem till stan, har försökt få lite ordning här hemma. Har ingen ro i kroppen samtidigt som jag inte har någon energi. Jag ställer mig upp och vandrar runt lite innan jag ger ifrån mig ett ljud och sätter mig igen. Ska försöka att njuta av ledigheten resten av veckan då jag tog ledigt nu under mellandagarna, ett riktigt bra val om jag får säga det själv. Hjärnan är mos just nu. Nyårsafton kommer att firas hemma hos familjen KPP, vi ska spela bingolotto och bara vara, ja, förhoppningsvis ska vi dra hem storkovan också men come on, hur ofta händer det, haha. Min kväll kommer att få fortsätta i lugnets tecken. Ska ta en skön dusch lite senare och bara vara. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0