108

I söndags skrev Jenny att vi har 111 dagar kvar på utbildningen, alltså har vi 108 dagar kvar i dag. Idag är även en kurs över, färdig, finito! Känns overkligt att vi har två kurser kvar, imorgon är uppstarten för examensarbetet, blir spännande. 
 
Var riktigt tråkigt att lämna skolan och fritidshemmet igår, många elever visade hur mycket de ogillade att det var min sista dag och det värmde hjärtat. I förrgår var det en elev som sa; Kan inte du ta ner din fästman hit och börja jobba här? Spelar ingen roll vilket betyg jag får på denna kursen, betyget jag har fått av personal och elever övervinner allt. Igår hade vi alla hjärtans dag disco, perfekt avslutning om jag får säga det själv. Robert ordnade discostämning i gympasalen och eleverna fick leka både dansstopp och limbo innan de fick varsin hjärtkaka, var en riktigt uppskattad eftermiddag. 
 
Har precis ätit lunch, kom hem runt 13.45 och satt mig direkt med att finputsa de sista uppgifterna och göra en sista. Nu har inlämningsdatumet skjutits fram men ja, ville ändå få bort det. Idag hade vi redovisning som avslutning på VFU kursen, jag redovisade om när jag höll i aktiviteten Samernas nationaldag då vi bakade gahkku. För att göra redovisningen extra rolig ställde jag mig igår vid 17 och började baka gahkku för att kunna bjuda min grupp på det idag. Blev ett uppskattat inslag och det var helt klart värt det att ställa sig igår direkt man kom hem. Var riktigt roligt att få träffa många klasskamrater idag och få kramas lite extra.
 
Försöker komma in i ruljangsen att vara själv igen och än om det var i söndags Johan åkte hem, det vill säga tre dagar så känns det som en evighet. Ja, det är inte lätt att vara utan den man älskar. 
 
Nu blir det att lägga upp fötterna en stund i soffan innan jag ska hoppa in i duschen för att senare åka ner på stan och träffa Bim. Vi kände att vi behövde ha en dejt igen då vi inte har setts på ett tag. 
 

Kommentarer
Postat av: Kickan

Jätte goda !!!

Svar: Vad kul att höra! :D
Erica KP

2016-02-19 @ 00:35:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0