Förkylning + Examensarbete = Konflikt

Mitt val av ämne passar fint om man tänker på rubriken. Det blir verkligen en konflikt, jag vill göra så mycket mer men orken finns inte. Känns i alla fall skönt att något blir gjort, hade ju lika gärna kunnat välja att bara skita i allting. Men nej, det vägrar jag! Bråkar för tillfället, ja, inte just nu då, med bakgrunden, det vill säga tidigare forskning och litteratur, det är riktigt svårt. Frågorna blir många, är det tillräckligt, har jag missat något, behöver jag ta bort något? Och så vidare och så vidare. Skickade ut mitt missivbrev i veckan och väntar nu på svar, har fått svar från en skola, det känns riktigt roligt. Bråkar som sagt mest med bakgrunden men kommer även att fortsätta putsa på intervjufrågorna till veckan efter tips och råd från handledaren. Just nu känns det som att jag är på rätt väg får hoppas att det fortsätter så. 
 
Igår kom Bim hem till mig och lite senare åkte vi ner på stan för att äta på Eastern Palace. Brukar fuska med kinamat men då utan ris, är tillräckligt med socker i maten igår. Maten var som vanligt jättegod men jag blev jättedålig. Har sällan problem med min ibs när jag sköter lchf kosten men ibland så vänder det. Magen vred om samtidigt som den spände och jag blev rent av spyfärdig. Avskyr att få så ont i magen, är inte van att bli illamående heller så det tog extra mycket på krafterna. Var alltså inget fel på maten, bara min mage som bestämde sig för att bråka. Blir en påminnelse om att lchf är bra för min mage i alla fall, tidigare kraschade min mage flera gånger i veckan, nu är det inte ens en gång i veckan. 
 
Blev som sagt några timmars plugg idag också, valde därefter att vila lite men frös riktigt mycket även fast jag låg under filten så kunde inte riktigt slappna av. Tog sedan en snabb dusch innan det var dags att ta sig ut på en promenad kombinerad med handlingsrunda. Är första gången på väldigt länge som jag tar en promenad, är som sagt jättedålig på det under vintern. Passade på nu för att få lite solsken och för att jag behövde handlia lite innan det bar av hem till Bim. Tog med mig matlåda till henne men nog lockade hennes hemmagjorda pizza men icket. Hade med mig vitkål- och köttfärsgratäng med ostsås. Luktade lasagne men smakade inte riktigt så men är väldigt nöjd. Lite senare startade vi filmen Insidan ut och jag blir alltid lika irriterad på Vemod/Sadness men inser varje gång att hon vill ju faktiskt bara vara delaktig, men ja, morrar många gånger. Magen har varit bättre men börjar givetvis känna av en huggande smärta nu, denna natt blir intressant. 
 
Imorgon, eller idag, hur man nu vill se det rymmer jag nog till Sävar. Än om pluggtimmarna inte är lika många som de borde alla dagar har jag tänkt försöka hålla helgerna pluggfria. Passar då på att få träffa familjen plus att jag inte riktigt kan med att vara ensam på helgen. Tidigare, innan jag gick in i väggen kunde jag sitta själv och se film till tidig morgon men ja, sen dess fungerar det inte riktigt. Tror jag har suttit själv max tre gånger de senaste åren och två gånger var nyligt och då enbart fredags kvällar. Ja, saknar att kunna njuta av ensamheten men samtidigt är jag en väldigt social människa. Sitter ensam ganska mycket på veckorna så det bidrar nog lite extra till att jag behöver umgås på helgerna. Ja, det är inte lätt alla gånger, men, vem har sagt att det ska vara lätt? 
 
 
Förkylning + Examensarbete = Konflikt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0