Hurry hurry

Usch, känner mig himla stressad. Har tusen saker att göra hela tiden men orkar knappt med en. Avskyr att vara och må så här, jag brukar kunna ha kontroll hur dåligt det än är men nu finns det ingen energi. Har uppgifter som ska göras men vet inte riktigt vars jag ska börja. Just nu är alla instruktioner på grekiska enligt mig. 
 
Imorgon har jag besök av min lärare, ska hålla i en idrottslektion med klass ett. Kommer att ha en uppvärmning och indelning i ett som jag aldrig har gjort tidigare så det blir intressant. Börjar bli orolig nu att det inte ska finnas tillräckligt med rockringar men samtidigt fick jag tipset av en som jobbar där så det borde ju finnas. Ja, jag kan hitta på allt och ingenting som kan gå fel men ja, det brukar inte gå fel, det brukar gå bra. Nervositeten brukar infinna sig i onödan, nu är jag mest nervös för att sinnet och kroppen är som de är. Det blir vad det blir, sjukt onödigt att stressa upp sig. Idag har jag pluggat, diskat, gjort i ordning veckans frukostar, handlat, lagat middag, kollat igenom inför imorgon och så var tanken att jag skulle pyssla men tråden bråkade och räckte tillslut inte till. Får ordna mer tråd i veckan men vill ha det klart nu ju. Nu under veckan är det tänkt att Johan ska komma ner, längtar så att jag nästan spricker! Detta kommer att göra att jag tappar lite pluggfokus och lägger på lite stress där men ja, jag måste verkligen träffa han. Känns bättre nu än att vänta tills jag kommit igång med examensarbetet. Behöver få vara i hans famn en stund för att samla lite energi. 
 
Ja, morgondagen blir som sagt spännande. Ska bli roligt också men är extra nervöst att ha min lärare, handledare och idrottslärare som ska kolla på mig. Hujja, jag må vara lejon och gilla att vara i centrum men när alla blickar och allt fokus hamnar på mig, nej, då vill jag inte vara med, haha. Just ja, precis innan jag skulle börja pyssla smällde det till och hela (min gigantiska) lägenhet blev svart, eller ja, köksvrån och vardagsrummet. Tur jag bara behövde slå igång proppen som gick, lite modernare än huset i hemma i Nattavaara. Hann i alla fall få lite hjärtsnörp. Nej usch, nu börjar mitt ögonlock rycka, det är ett dåligt tecken. Ska ta och lägga mig ner i soffan och försöka varva ner innan det blir sängdags. Längtar tills jag får pussa Johan god natt. 
 
 
I really need this <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0