LCHF i två år

Oops, den 7/2 är det två år sedan jag började med LCHF. Har dock haft problem med både vikten och kosten länge nu, antar att det är därför jag har glömt bort det. Tappar som sagt kosten väldigt lätt när jag inte är hemma eller när Johan är här och i somras var jag ju uppe praktiskt taget hela sommaren. Nej, beskyller inte Johan för detta, han försöker att peppa mig men han har lärt sig att backa ibland skulle jag tro.Jag kan nog bli ganska otrevlig när det handlar om min kost. Blir arg på mig själv men det kan gå ut över han. Vet inte vad det är, varför kan man så lätt bli arg på den man älskar? Sjukt onödigt, haha. Hamnade länge på en platå och riktigt varför vet jag inte, tyvärr kan ju vikten stå stilla eller gå uppåt fastän man är duktig med kosten och motionen. Denna underbara, jävla, finurliga kropp. Funderar på om det kan bero på stress eller mina hormoner, jag vet inte riktigt. Har inte vägt mig på länge förens nu idag faktiskt. Blev lite ledsen, har gått upp till 100 kg och jag sa ju ALDRIG MER. Men ja, nu är det så det ser ut. Kan inte göra annat mer än att kämpa, det är ingenting att gräva ner sig över. Nu den senaste tiden vet jag att mycket beror på min motionsbrist, jag behöver mina promenader än om de är runt en halvtimme. Är tyvärr jättedålig på vintern, ogillar kylan och halkan. Ska försöka att komma igång nu i alla fall, kan vara bra för huvudet i och med starten med examensarbetet. Kommer behöva mina promenader då man tömmer hjärnan. Tänker inte sätta några mål eller dylikt men visst skulle det vara roligt att få komma ner och snurra runt 89-90 som tidigare. Både jag och kroppen mådde så mycket bättre där nere. 
 
Vi får helt enkelt se vad som händer och fötter. Är som sagt onödigt att stressa upp mig själv och kroppen i onödan. Vem vinner på det i längden? 
 

Kommentarer
Postat av: Kickan

Man får aldrig glömma att ta hand om själen

Svar: Verkligen inte, dock är det den man glömmer så lätt. I alla fall när man är som jag, man kör bara på för att kunna fortsätta leva <3
Erica KP

2016-02-19 @ 00:34:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0