Skratt och fnatt

Ännu en ny vecka! Helgen flöt på och var riktigt trevlig. Mamma kom som sagt in till stan och hämtade mig, vi åkte en sväng till Maxi och sen en ännu snabbare sväng till Kappahl på Ersboda. När vi kom hem till Sävar satt jag ner i några minuter innan det promenerades hem till pappa och Kajsa där även Emma och barnen var, passade på att träffa dem en stund innan det var dags att göra sig i ordning. 
 
Hemma hos mamma gjorde jag mig i ordning, kändes lite onödigt att sminka mig så pass mycket men samtidigt händer det så sällan nu för tiden så det är extra roligt att få känna sig fin. Ja, är väl inte ful annars heller men jag trivs väldigt bra när mitt röda i ansiktet är dolt, spelar ingen roll om jag ser för spacklad ut, haha. Många tycker att jag är finare utan smink och visst är det något speciellt med det naturliga men ja, testa att ha ett tomatansikte hela tiden, då är det inte så roligt alla gånger. Mamma bjöd på tacopotatisgratäng till middag och en väninna till mamma hade med sig sallad och cheesecake utan botten, så, "glass"tårta kan man nog kalla det. Vi var sex stycken och fastän det skiljde sig så pass mycket i åldern för mig gentemot de andra gjorde det ingenting. Har ju vuxit upp med alla förutom min svågers syster då. Blev en rolig och tokig kväll. 
 
I söndags var det inte många knop, mamma låg ganska länge men det kunde inte jag så packade upp kuddarna bakom ryggen i lillebrors rum och såg på tv. Hade det väldigt mysigt med sällskap av Melody som även hon lät lika hes som mig ibland, haha. Blev att jag såg klart Isprinsessan innan vi värmde upp lunch och senare bar det av hem till familjen KPP. Var spännande att få se deras nya golv i hall och kök, vilken skillnad! Bjöds på middag och även en semla, mums! När det kommer till köpes semlor slår ingen de som finns i Sävar. Barnen busade på som vanligt och min röst gav upp några gånger men annars var det en perfekt söndag. Fick som vanligt hemsk ångest då det började närma sig hemresan, blir alltid så när jag ska ta bussen hem. Får riktigt ont i magen, mår illa och vill bara krypa ur skinnet. Blir aldrig att jag ringer någon då heller, behöver lyssna på musik, det hjälper litegrann. Tror det känns viktigt för mig själv att varva ner på egen hand. Ja, är inte lätt alla gånger inte!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0