Spännis

Nu för tiden kan man kalla mig trötter och mycket mycket mer. När jag kommer hem från praktiken är min energi praktiskt taget slut. Kvällarna försvinner väldigt snabbt när man har saker att göra både i studieväg och hemmaväg. Men men, den här perioden är inte lång så låt gå för denna gång. 
 
Var som sagt hemma förra helgen, blev en väldigt lugn fredag och min lördag på stan med Jenny blev jättemysig. Först vandrade vi runt och kollade på lite olika, jag letade jeans men kom hem med en handväska. Är väldigt svårt att hitta jeans som jag vill ha, vill helst inte köpa till exempel boot cut eller liknande, trivs med tightare ben. Vi gick några varv medan vi väntade på en lucka på Max, vi började båda bli hungriga samtidigt som resten av stan ungefär och då var klockan ändå över 13. Efter lunchen fortsatte vi gå runt på stan och avslutade sedan på Gourmét där jag handlade hem lite nödvändigheter till kvällen. Min lördagkväll fortsatte i soffan med en tallrik chokladmousse, inte helt fy skam. 
 
Söndagen däremot, ja, jisses. Brukar kalla denna dag för ångstdag då min ångest hälsar på. Den här gången var det dock nacken som var problemet. Blev väldigt spänd under förmiddagen och det resulterade i yrsel, huvudvärk och illamående. Höll på att svimma medan jag gjorde i ordning lunchen och sprang därför fort till soffan. Blev liggande några timmar innan jag tog mig iväg till affären, var tvungen att handla hem middags mat för att klara söndagen och början på veckan. Var en pina att ta sig till affären, höll på att svimma och kallsvettades om vart annat, fick stanna upp flera gånger och böja mig framåt. Väl på affären höll det på likadant men när jag började packa blev det kris. Stod och böjde mig över mina varor flera gånger, händerna började skaka och det var nära att jag sjönk ihop. En snäll kassörska frågade mig hur jag mådde och fick mig att sätta mig ner på en stol. Är ju så jävla envis, ibland är man inte så smart för sitt eget bästa. Är i alla fall väldigt glad över medmänskligheten som visades och att en buss kom precis när jag tagit mig till hållplatsen. Kvällen fortsatte på soffan men det blev lite bättre. Nya tag den här helgen som också blir en stads helg. 
 
 
 
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0