2016

Många skriver om det gångna året och om vad som kommer att hända det nya året, det vill säga 2016. Jag orkar dock inte skriva om det gångna, har redan mina noveller i form av inlägg. Dock är 2016 ett väldigt speciellt år och jag kan inte låta bli att bli nervös. Samtidigt tänker jag så här, ta en sak i taget Erica, stressa inte och låt saker bara ske. 
 
Planerna för mitt 2016 i nuläget är i alla fall;
 
- Ta examen och bli utbildad fritidslärare
- Ta körkort
- Flytta norröver
- Komma på fot med min kost och träning igen 
 
När det gäller flytten har jag dock inte bestämt något än, känner mig mest stressad över den och tänker att det får ta sin tid. Har flyttat i väg en gång tidigare och det blev en väldigt jobbig period i mitt liv även om allting slutade gott. Är inte oroligt att det ska bli som förra gången men att flytta långt från familjen är ett väldigt, väldigt, väldigt stort steg. Just därför får det ta sin tid, som jag tänker nu kommer jag säkerligen sommarjobba på Handlarn för att sedan åka hem igen och påbörja körkortet under hösten. Blir säkert att söka jobb eller i alla fall vik samtidigt så att man har något kött på benen innan flytten och jobbsökandet i norr. 
 
Allt känns spännande och tankarna är många. Ibland är jag orolig för att jag ska sabba min examen men riktigt varför vet jag inte. Har jag klarat mig så här långt ska jag väl klara sista terminen eller hur? Blir även spännande att se vad mer som kommer att ske under 2016. 
 
 
Sista selfien 2015

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0