5 av 6

Igår var sista dagen på termin fem och även sista dagen på idrotten, känns otroligt! Kommer samtidigt att sakna idrottslektionerna, har haft riktigt roligt och lärt mig väldigt mycket. Hade velat lära mig mer grundligt hur jag ska sätta betyg men tyvärr är kursen alldeles för kort, detta är något som även lärarna håller med om, det finns så mycket mer som de velat ge oss. 
 
Kan inte riktigt förstå att jag har en termin kvar på min utbildning, en termin från att ha en utbildning överhuvudtaget. För vissa spelar sådant igen roll men för mig är det gigantiskt! Har alltid mått så dåligt över att det gick så dåligt som det gjorde i skolan tidigare på grund av mitt mående, trodde aldrig att jag skulle hamna här ärligt talat. Har vuxit något så otroligt sen jag började på Komvux och kom ifrån livet som sjukskriven, ibland börjar jag nästan gråta när tankarna från förr kommer. Är väldigt stolt över mig själv, har kommit väldigt väldigt långt. Har fortfarande mina krämpor fysiskt som psykiskt men de är mycket lättare att hantera och det gör att jag orkar mer nu än förr. 
 
På måndag börjar termin sex, den sista terminen. Innan dess ska jag dock ha helg! Idag bär det av hem till Sävar, inte träffat familjen på över tre veckor, det känns sjukt. Kommer att sova över för att sedan åka hem till stan och vidare hem till Jessica V som har bjudit in till Sista terminen fest. I början av veckan kände jag mig osäker på om jag skulle dricka eller inte, var osäker på hur jag skulle reagera på alkoholen, mycket beror på min trötthet nu, är helt slut och även fast jag fått sova lite bättre nu de två senaste nätterna så är jag helt slut. Kommer dock att dricka imorgon, får bara se till att känna efter när det räcker. Ska bli trevligt att umgås med familjen och vännerna i helgen, det behövs. Saknar Johan varje dag som går, känns himla bra då att ha så många fina själar runt omkring en som kan lyfta upp mig. 
 
 
Skål på er!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0