Vakna, äta, praktik, äta, sova

Ungefär så ser mina dagar ut just nu, tröttheten gör att det inte händer så mycket mer. Självklart händer det lite mer men tror inte vissa delar i mitt liv är så intressanta, haha. Trivs jättebra på mitt fritids och hade gärna orkat det där lilla extra ännu mer. Känns som att jag har börjat kunna somna bättre i alla fall och det är ett plus. 
 
Har ju som sagt tyvärr fått stress som inneboende, överhopas även av kallduschar av ångest flera gånger per dag. Varför? Det var en bra fråga, ställ en annan som jag kan svara på. Men men, life goes on, det är bara att kämpa på och inte låta det dåliga vinna över en. Var riktigt skönt att vara hemma i Sävar i helgen, blev tre lappade byxor, god mat, gott sällskap och mycket skratt. 
 
Nej, nu försvann mitt skrivande känner jag. Men det är okej, låter tröttheten ta över, imorgon ska min klasskamrat ha öppning vilket betyder att jag är där samma tid då han är min skjuts. Ska dock hålla till i personalrummet i början på morgonen. Vi delar upp oss då vi är på en liten skola, passar på att ta med min frukost och därför kunna sova några minuter längre. Ska nog packa med mig datorn också för att få något gjort i studieväg. Ska ta och krypa upp i soffan nu för imorgon ringer klockan runt halv fem. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0