Velande

Köpte tågbiljett hem på torsdag igår kväll men nu är jag osäker på hur det kommer att bli. Stannar jag kvar längre tappar jag biljettpengarna och nageltiden blir svår att boka om men ja, pengarna gör inte så mycket och en ny nageltid ordnar sig alltid på något vis. Går och väntar på något speciellt, dock vill jag inte skriva ut så mycket mer än det just nu. Kan vara så att det sker på torsdag eller därikring och då vill jag verkligen inte sitta på tåget hem. Känns som att jag har skrivit hit och dit för att kolla nageltider, avbokning, kattvakt och så vidare. Eve har inte sett mitt meddelande ännu men tror inte att det blir något problem för henne att ha Mirabelle veckan ut, eller ja, går ju att ta hem henne till lägenheten tidigare också men får se vad som händer. Hux flux kanske jag åker hem på torsdag i alla fall, får se hur det blir. Avskyr att känna mig som en velande veling, får så svårt att bestämma mig ibland, samtidigt som jag vill göra något som blir bra för mig kan jag inte låta bli att tänka på att det kan bli jobbigt för någon annan. Ja, just nu är det ju inte så allvarliga val att välja mellan men får ändå den känslan i kroppen som kryper. 
 
Nu har kylan kommit hit, tidigare idag hade vi -18 för att senare ha runt 30. Just nu har vi -29 men efter hemvägen hade vi -32 också, usch. Idag efter Johans jobb åkte vi in till Gällivare och shoppade lite på Dollarstore innan vi for vidare hem till Emma och Sebban. Där fikade vi och bestämde oss senare för att vi ville ha tacos så det bar av till Coop för att handla både dit och hem. Blev en sen kväll för Johan då han ska upp fyra och vi kom hem först vid 22.30. Blev att jag körde på hemvägen och gjorde bara en märkbar miss, i en backe fick jag för mig att börja växla upp och sen märka att jag spann, oj då. Bilen dog och jag fick testa på start i backe så det var ju tur i oturen kan man säga. Senare när jag kom in mer i centrum tappade både jag och Johan humöret, jag kom precis ur en rondell och en gubbe utan reflex visar att han tänker gå över vägen fastän det inte är något övergångsställe och vi är minst två bilar som kommer. Var kanske fyra meter ifrån eller något när jag kommit ur rondellen, så blev lite nervös, sen visar han att han stannar och helt plötsligt går han ut mitt framför bilen i alla fall. Fattar inte hur man kan göra så överhuvudtaget men verkligen inte på vintern i mörkret när det kommer bilar, jävla jubelidiot! Ja, även det kan man ju stoppa i erfarenhetsbanken men ändå. Börjar känna mig allt mer bekväm med att köra men måste få in det där med döda vinkeln bättre. Har svårt för att vrida på mig och se bra bakåt och det behöver jag ju även vid backning så får öva, öva, öva. 
 
Var tänkt med en liten utflykt imorgon men det blir inte av på grund av kylan så morgon dagen blir väldigt lugn. Blir att göra eld igen, tvätta och duscha som mest. Går och väntar på besked för att se när hemresan blir också men ja, det kommer ju när det kommer. Passar på att njuta av tiden jag har med Johan. Imorgon ska han dock jobba förmiddag, komma hem några timmar och sen jobba natt. Tidsmässigt för mig blir det som att han sover då han är på jobbet men för han kan det nog bli lite tröttsamt. Han får däremot ledigt fredagen sen så det är ju bra om jag blir kvar över helgen också, men det ser vi som sagt på torsdag. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0