En bra dag

Haft en bra dag idag, minns inte när jag hade en sådan senast. Ja, har ju haft många bra dagar men nu tänker jag till måendet, energin och så vidare. Har börjat ta tag i mina promenader igen, har ju tappat det och så mycket annat den senaste tiden. I tre dagar har jag tagit mig ut på ungefär en halvtimmes promenad för att sedan äta lunch. Idag blev det dock mer än en promenad, passade även på att kolla vars det kunde passa att öva på att backa runt ett hörn och jag handlade även till dagens middag. Här hemma har jag även skurit upp en melon efter att den har legat på bänken i några dagar, har tagit tag i disken och jag tog även tag i dammsugningen. 
 
Något jag reagerade på senare under matlagningen var att jag inte minns sist jag hackade lök eller skar kyckling. Det känns helt overkligt, det är första gången på länge som jag lagar ordentligt med mat. Fick fem till sex matlådor efter att ha ätit en ganska stor portion, det känns riktigt bra. Fick bort det mesta av disken som blev efter matlagningen och gjorde som sagt även i ordning matlådor innan det var dags att tvätta. Ett tag efter att min tvättid hade börjat kom mamma förbi då jag skulle övningsköra. Jisses vad svårt det är att backa runt ett hörn, gick bättre och bättre men ja, måste öva ännu mer. Jag körde hem för att hänga upp tvätten innan det bar av ut igen en kort vända, for och övade lite parkering och körde efter det en liten sväng. Det är svårt för mig att övningsköra i och med värken jag har lite här och där, det är tråkigt, även värmen gör det lite extra jobbigt. Har fortfarande problem med lederna i armarna, börjar känna av knäna och huvudvärken mer och mer också. Ibland kan jag inte köra lika mycket som jag vill, kroppen säger ifrån. Idag när huvudet började bulta och ögonlocken började rycka fick jag dra ner på tempot litegrann. Stressar upp mig själv i onödan tror jag, men vill ju så gärna lära mig och kunna manöverera bilen så bra och fort som möjligt. Märker skillnad varje gång jag kör dock och det är roligt. Ikväll vid en väjningsplkt till exempel, jag fick växla ner till ettan och stanna, såg direkt att jag skulle kunna köra före bilen som kom ännu längre bort så jag ordnade dragläge och kom iväg på en gång. Det kändes så himla bra att jag gjorde det som om jag aldrig gjort annat just då. Som sagt, bara en övar så blir en bättre.
 
Får se vad som händer imorgon, ska göra en del här hemma så blir nog ganska lugnt. Mår så mycket bättre om jag har ordning här hemma. En dag i taget, det gör susen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0