Fina tisdag

Lyckades som sagt lägga mig i helt okej tid igår också, vaknade vid halv nio och klev upp en stund men valde att lägga mig igen för att halvsova lite senare. Tänkte att en promenad skulle sitta fint då jag ändå var vaken men ja, den blev lite uppskjuten i och med min powernap. Strax innan jag tänkte gå ut såg jag även något smått chockerande på Facebook. Är fortfarande vän med min före detta pojkväns lillasyster och hon hade lagt upp en bild på honom, Ernie, det visade sig att han gick bort igår kväll i en hemsk lastbilsolycka. Han hade farit av vägen med lastbilen och blivit fastklämd, den var bara skrot. Är alltid obehagligt att se olycksbilder men ja, det är ännu värre att se när en har känt personen som varit inblandad. Denna bild såg jag via en artikel som hon hade delat, olyckan skedde i Norge. Lider med hans nära och kära, detta önskar en inte någon. 
 
Tog mig tillslut ut på en promenad, ville prata med någon och ringde både mamma och Bim men ingen ville svara. Ringde då Johan och han svarade, jag hade dock totalt glömt bort att han jobbade, haha. Jag brukar inte ringa honom på jobbet, har gjort det en gång tidigare, då det hade blivit strömavbrott i huset, så han undrade ju om något hade hänt. Jisses, slog mig för pannan och sa puss och hej då ungefär. Bim ringde upp lite senare och vi hann prata om allt mellan himmel och jord, vi planerade även att umgås ett tag då hon skulle åka hem till Åsele nu i eftermiddags. Jag åt lunch hemma, varvade ner och bytte om för att senare ta bussen ner på stan. Vi hamnade på HM då jag ville hitta något löst sittande linne, gick dåligt i början men slutade sedan med att jag hittade ett på herravdelningen på rea, gick på 50 kronor så det kändes helt okej. Köpte även en vattenflaska som skrek Erica. Under tiden som jag prövade olika linnen träffade jag även min kusin Vanessa, oj vad roligt! Vi har inte träffats på gud vet när, hon fick ju barn för två månader sen så har nog inte träffat henne på över ett år. Blev en snabb kram då hon skulle vidare till sin lilla familj. Efter HM gick jag och Bim för att köpa mjukglass, vi gick sedan och satt oss i skuggen och på bänken bredvid satt en kille med en bäbis i sele, dock såg jag inte ansiktet på bäbisen men tyckte att killen liknade Jonas. Jag och Bim började viska och var båda osäkra så ja, vi tänkte att vi ser ju om Vanessa dyker upp och det gjorde hon. Hon frågade om vi hade hunnit ses då men både jag och Jonas sa att vi inte kände igen varandra så bra, haha. Blev en liten speciala, fick träffa min fina kusin två gånger och även hennes  lilla familj,oj så fin lilla Majken var, kunde inte tro att det lilla byltet vägde fem kilo. Såna här gånger gör det lite ont i livmodern. Efter mjukglassen gick vi vidare till busstationen och ordnade oss någon middag innan Bims buss gick. Har ju varit dålig på att sköta kosten och igår blev det ju inte bättre av en spontan dag, idag valde jag dock ett helt okej alternativ och det känns riktigt bra. Efter att ha vinkat av Bim tog jag en buss hem till mamma för att övningsköra. Varvade ner ett tag i lägenheten först och både jag och Emil jagade Ratata, en pokémon i hans sovrum. Ja, jag, Erica har skaffat ett spel som alla tjatar om och använder, det händer ju ALDRIG. Vet inte vad som är fel på mig. Lite senare for han iväg på rep och vi tog oss även iväg tillslut också. 
 
Ikväll började jag med att öva på start i backe, började med handbromsen. Efter en stund slet jag dock sönder handbromsen. På körskolan kunde jag inte få ur handbromsen och på mammas bil sliter jag sönder den. Ja, nu var den ledsen från början men känns ju inte roligt ändå än om historien är lite skrattretande. Under övandet gick det förbi en familj och lite senare kom killen ner mot oss, vi undrade om han ville något och på engelska fick vi förklara att jag var ute och övningskörde, han var orolig att vi hade problem med bilen. Det var riktigt omtänksamt, sällan en stöter på sådant ute i stan tycker jag. Övade lite parkering och gav mig sedan på backen igen för att senare köra ut till Maxi där vi handlade lite och senare körde jag hem till mig där mamma tog över ratten och körde hemåt. Vad ska vi säga om min prestation i backen då? Ja, det går framåt. Måste bara lära känna mammas bil lite bättre när det gäller mötet mellan koppling och gas, fegade ibland på kopplingen och ibland på gasen, ja jisses. Får fortsätta öva i veckan, tillslut kommer det att sitta ännu bättre. 
 
Allt som allt en riktigt trevlig tisdag än om handbromsen är ett stort minus, haha. 
 
 
Ja, den glittrar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0