A little bit cloudy

Snart har ännu en vecka sprungit iväg och jag har inte riktigt hängt med. Har hamnat i en svacka och mår ganska dåligt. Min värk håller i sig och jag blir riktigt trött, just nu är små enkla saker jobbiga att utföra. Har de senaste dagarna börjat gå ner mig i måendet också, har ingen riktig livsgnista just nu. Har ingen motivation till vare sig att äta eller att ens komma på vad jag ska äta. Min tyngsta dag var igår, höll på att börja gråta titt som tätt och jag orkade inte ens med mina egna tankar. 
 
Vet inte riktigt varför jag mår som jag gör, vilket inte brukar vara så ovanligt. För mig kan det ju smälla till när som helst och hur som helst. Mycket just nu beror nog dock på att jag inte vet hur sommaren ser ut ekonomiskt och så vidare. Jag har gjort det jag kan och fortsätter försöka göra det jag kan men just när jag blir osäker på hur ekonomin kommer se ut, ja, då rasar jag. För mig är pengar något utav det jobbigaste som finns, vet att det alltid ordnar sig på något vis men jag vill inte vara beroende av någon annan än mig själv. Känner mig väldigt lätt misslyckad annars och det är väl dumt att tänka så men har gjort det i flera år, jobbar med det hela tiden. Förhoppningsvis så går den här stormen över snart och jag blir piggare. 
 
Imorgon är det midsommarafton, i och med att jag är hemma blir det att åka till Ivarsboda. Tror bara det är ett år som jag inte varit i Ivarsboda när jag var liten. Det är lite utav ett av mina smultronställen, har vuxit upp där praktiskt taget känns det som. Har många fina minnen därifrån. Min morbror har ju för övrigt gift sig, detta i Thailand så var lite svårt att närvara. Blir första gången jag får träffa hans fru imorgon, det blir spännande. Även fått höra av en av mina mostrar att det ska finnas grillad röding att smaka imorgon, tror hon kommer ihåg hur sugen jag är på röding, haha. Denna röding kommer från ett annat smultronställe, en fjällstuga som även den jag varit mycket i som liten. 
 
Förutom att veckan springer iväg så gör även klockan det, min tvättid börjar strax, tjingeling!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0