Ingen rast, ingen ro

Ja, nog har jag hunnit ta det lugnt i helgen också men känns som att jag har farit omkring som ett virrvarr sen i onsdags. Har farit fram och tillbaka för intervjuer, för att hinna hem och göra mig i ordning och så vidare. I fredags var nog värst, kom hem lite senare än tänkt och att göra mig i ordning tog 100 år kändes det som. Emma hann bli den uttråkade partnern och jag bytte kläder tre gånger, har typ aldrig hänt, haha. Tillslut var även jag också färdig för fredagens planer. 
 
Tänkte att jag skriver mer ingående om min vecka och helg senare för idag ska jag också iväg. Idag fyller en klasskompis år och han ska ha kalas, kan man skriva kalas? Ja, haha, på Lazerdome, kan tyvärr inte vara med på det känner att mitt konto inte vill vara med om några utsvävningar. I present önskade han sig att man skänker pengar till Cancerfonden så jag skänkte en slant dit, då har jag varit delaktig. Vet ändå inte om min förkylning hade tyckt om det heller. Blir att hitta på något annat idag istället, det blir att strosa runt på stan för att sedan strosa runt på Ikea och sedan ordna middag tillsammans med några fina tjejer. Går det ihop med att ha lite pengar? Ja, man behöver ju faktiskt inte spendera massa pengar bara för att man far dit man kan spendera pengar. Tycker det är roligt att fönstershoppa och bara umgås också. 
 
Bjuder på en bild från i fredags, jag ser mer road ut än Mirabelle dock, haha. Hon är van sin toka till matte, vi är två nötter i samma skal. Nu ska jag sätta fart, vet inte om busschauffören släpper in mig enbart i underkläder och knorrande mage om jag glömmer att klä på mig och äta lunch. Vi hörs! 
 
 
<3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0