Jeans

Jeans måste ju vara något som skapats för att irritera mig, har senaste tiden lappat och lappat och lappat för att nu märka att ännu ett par av mina jeans är jättenötta. Har problem att hitta jeans på stan också för i större storlekar finns det oftast boot cut eller treggings/jeggings. Är också jobbigt att hitta byxor då jag måste köpa någon storlek större än vad jag har hemma på grund av min viktuppgång, drar mig verkligen för att köpa byxor då för det, ja, det tar på psyket ganska fint. 
 
Känner byxpanik just nu i alla fall, har ett par kvar som inte är jättenötta, vad jag vet det vill säga, de kanske också bara behöver användas en gång för att bli dåliga. Åh, hatar att det inte finns något bra utbud till mina runda lår och rumpa, avskyr verkligen att det känns som att det läggs mer fokus på treggings och jeggings nu på plus avdelningar också. Jag vill ha vanliga jeans med smala ben, jag är kort och vill inte behöva få påsar vid knäna. För några år sedan, kanske 10 eller så, då hade jag också problem att hitta jeans, då var dock problemet att jag hamnade mellan storlekar, är orolig över att göra det nu också, ja. jisses. 
 
Ja, behövde få ut lite irritation, som tur är börjar värmen komma allt mer och jag kommer att kunna använda mina träningsleggings. Men det är också en jobbig sak med att ha gått upp i vikt, köpte nya bomullsleggings och jeggings i somras, de var då lite för små då jag hade gått upp några fjuttiga kilon, vad är dem då nu tror ni? Måste alltså köpa helt nytt där också och inte bara ett par i och med att jag nöter snabbt. Åh, ibland tycker jag inte alls om formen på mina ben, byxdödare är vad mina lår är, mördare! Måste även köpa en ny jacka, så då vet vi att vikten har satt sig överallt på kroppen och inte bara på ett ställe. Det är väl i och sig bra kanske, jag vet inte. Nej, sjukt less på min viktuppgång och samtidigt har jag inte orken att ta tag i det på allvar, min kropp är redan för stressad. Får nog köpa kläder i större storlekar än det jag har hemma och låta det ta sin tid helt enkelt. 
 
 
Typ så, ja...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0