Resultat

I morse när jag klev upp kändes motivationen till att göra nytta i examensarbetet väldigt låg men tillslut tog jag tag i det ändå. Känns dumt att ta en latdag då jag vill kunna ta latdagar under påsken, det känns snäppet viktigare faktiskt. 
 
Har bråkat med resultatsdelen idag, i början gick det ganska bra men när jag kom till de längre intervjuerna blev jag lite mer less. Kanske för att jag hade suttit vid datorn ett bra tag och ögonen orkade inte sålla i ett svar på över en halv sida medan kanske fyra rader av det svaret är relevant för själva frågan, haha. Tog helg tillslut och tänker bara njuta av att det är helg. Under pluggandet tog jag givetvis lunchpaus men även diska och vika tvätt paus struttandes till musik i bakgrunden. Kände att jag behövde dansa lite för att orka sätta mig ner en stund till. Blev alltså allt annat än en lat dag även om det har varit lugna stunder också, det känns bra. Har även varit i väg en liten promenad till affären också så nu klarar jag mig resten av kvällen.
 
Ska nog ta tag i att tända ljus ikväll, har ju tappat bort min rutin i det sen vid julas då tändaren dog. Ja, seg, eller vad kallar man det? Men ja, ljus och lägga mig under filten framför en film, perfekt fredag kväll även om den hade kunnat vara bättre. Imorgon ska jag åka runt på olika affärer med mamma och Eve, kanske Emma också, vet inte än, får nog vänta tills imorgon och se. Håller extra hårt i plånboken nu, därför jag är hemma i helgen så då passar det ju perfekt att få komma ut någon sväng i alla fall och umgås. Busskortet är också tomt och i nuläget känns det väldigt onödigt att fylla på det så snålar med bussresor också, haha. 
 
 
 Nu är praktiskt taget hela backen isfri, skönt! Nu börjar det även komma fram lite gräs och ja, andra "fina" överraskningar. Det nalkas vår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0