Skratt innebär hopp

Min morgon började oroligt och min kväll vill fortsätta i den banan. Tidigare ikväll fick jag veta att i nuläget har de inte behov av någon sommarvikarie på Handlarn och ja, det är bra för dem men tyvärr inte för mig. Stressen och oron över ekonomin knackade mig på axeln på en gång och jag mår inte helt hundra just nu. Samtidigt så ordnar sig ekonomin alltid på något vis men ja, hatar den här ovissheten. Blir att hålla ögonen extra öppna efter jobb i närheten helt enkelt. Har tyvärr inte något körkort ännu och det sätter ju en ofantligt stor käpp i hjulet, men vad kan man göra? Har inte kunnat övningsköra så mycket som tänkt och ja, vet inte om det är så praktiskt med körlektioner nu samtidigt som jag bråkar med examensarbetet. Ja, tusen tankar och frågor poppar upp i huvudet och jag har inte riktigt tid eller ork att ha dessa. 
 
Tar ett extra djupt andetag och hoppas på det bästa. Det är ju ändå ingenting som jag kan göra så mycket åt just nu så varför oroa sig? Ja jo, kanske för att jag är ofantligt bra på att oroa mig men det är ju också ofantligt onödigt. Har i alla fall fräschat upp mitt CV litegrann nu och har en till referens vilket är bra. Mitt CV är ju som sagt inget att hänga i julgranen i och med alla år som sjukskriven men det är bättre än ingenting. Kvällen fortsätter med tvättstugan, har även bytt örngott och påslakan på ett täcke. Bäddade ju rent nyligen i och med Mirabelles kissäventyr men har inte orkat bädda båda täckena ännu. Får se om jag tar det sista ikväll annars kan det vänta, är ju ändå oftast Johan som använder det andra. 
 
Skrev ner ett citat idag på min kalender, fångade mina egna tankar och tänkte att jag ville spara de på ett ställe där de syns ofta. Passar bra att tänka på dem orden ikväll i och med alla tankar.Nej, nu ska jag försöka stänga ner hjärnan en stund, imorgon är en ny dag och förhoppnings känner jag mig klokare med examensarbetet då. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0