Trevliga timmar

Kan inte riktigt stänga ner helt och hållet än så kan ju tänka på hur dagen har varit. För än om morgonen och kvällen har varit som dem vart så har timmarna där emellan varit bra. Bim kom upp ett tag efter att jag hade ätit lunch, jag gjorde i ordning det sista och sen gick vi ner till busshållsplatsen för att ta oss till Rusta. Vi gick runt en stund på Rusta där Bim skulle hitta lite ditten och datten och sen tog vi en buss ner på stan för lite fler ärenden. Vi avslutade stadsrundan på Kafé Station. Köpte min specialare där, har alltid älskat deras skagenrörsmacka men i och med att jag försöker hålla mig undan bröd så ofta som möjligt beställer jag enbart innehållet. Får alltså sallad, gurka, tomat och skagenröra vilket passar perfekt som en liten fika. 
 
Kom hem vid 17 tiden och tog det lugnt en stund innan jag hoppade in i duschen. Värmde sedan upp min sista matlåda och gråter lite inombords över det. Har tyvärr sällan motivation till att komma på mat och har inte så mycket hemma. Tror dock jag kan veva ihop något imorgon och slippa gå till affären, ni vet, skjuta upp det där jobbiga lite till, haha. Förhoppningsvis kommer jag på någon bra maträtt imorgon som är enkel, god och ger några matlådor, det är det bästa. 
 
Ja, det var väl så mina positiva timmar såg ut. Upplevde något positivt ikväll dock, fick ett ryck och beställde en del av min klädsel till examen i söndags, fick hem paketet igår. Chansade på nederdelen då det var den största som fanns. Igår kväll när jag provade denna så gick den inte ens upp över låren och jag ville bryta ihop i och med att nederdelen sällan finns inne. Fick även veta idag att de inte ens hade något datum för en ny leverans. I samma veva kom jag dock på tanken att den kanske gick att dra över huvudet och det gjorde den! Försöker få tag på en person som ska göra min examenspresent som också är den viktigaste delen till min klädsel men det går lite segt. Har dock fått ett; Ja, men det kan jag göra. Men har inte fått något pris ännu och det vill jag gärna ha. Har önskat mig den av Johan men även sagt till familj och vänner att vill man ge mig något i examenspresent kan man bidra till denna. Det är något som jag kan ha med mig resten av livet. Vill väldigt gärna ha något som verkligen betyder något för mig, denna present blir min medalj för ja, hur långt jag kommit i livet. Trodde ju aldrig att jag ens skulle vara i närheten av det jag är idag. Ja, förutom denna viktiga del funderar jag även på lite annat, ska jag ha svart eller vitt till exempel, känns ju fräschast med vitt i och med sommaren men ja, får se, måste ju inre bestämma mig precis nu. Nu kom papegojan fram, dags att stänga ner!
 

Kommentarer
Postat av: Kickan

Min syster är ju guldsmed och jobbar mycket i silver vet att en annan bett om prisuppgift för det du är ute efter så blir det återvändsgränd kolla med henne

Svar: Just ja, ja det låter som en bra idé så att man i alla fall får ett hum.
Erica KP

2016-03-03 @ 17:13:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0