23

Idag är det den 23 maj och min pappa fyller 55 år. Känns nästan som att det vore igår han fyllde 50 men icke sa nicke, så är det inte!
 
Min morgon började med att jag ringde en rektor och tackade ja till ett vikariat på 100 %, augusti till maj. Den här gången kommer jag inte få ett sms med missförstånd, den här gången gäller det. Gav rektorn mitt personnummer och han ska prata med resterande personal och även ordna med ett anställningsavtal. Vi diskuterade lönen litegrann idag och det går nog inte att höja lönen från ingångslönen men tänker diskutera detta ännu en gång för att slippa missförstånd på något vis. Efter samtalet gick jag till universitetet, det var dags för det sista seminariet! Det har varit svårt att läsa till detta i och med alla begrepp och min huvudvärk som vägrar släppa, tror som sagt att jag kommer ha mina fysiska krämpor fram till examen, sen säger jag fuck it all som en parodi på let it go. Kanske är något av ett internskämt men vissa i klassen vet vad jag menar, haha. Idag såg seminariet annorlunda ut, vi fick inte ha våra anteckningar och vi fick dra två frågor och besvara dessa. Hej hjärnsläpp! Min huvudvärk har varit värre än någonsin idag, är ju van skiten men under seminariet fick jag sitta och hålla mot huvudet och ögonen ibland, usch vad dåligt jag mådde. Efter seminariet som jag verkar ha klarat av, har inte fått något mail om komplettering i alla fall så gick jag till sjukhuset för att ta bussen hem till Sävar. Passade på att vara hemma hos storasyster och umgås där ett tag, vi fick prata och senare tog vi en promenad till affären och köpte med oss lunch hem. Senare på dagen kom Lars och barnen hem och det blev att äta middag för att sen gå över till pappa för att fira honom. Jag hade med mig ett födelsedagskort i form av en present, och skrev att presenten var att jag skulle vara i Sävar oftare, vilken present, eller hur? Avslöjade på så sätt för pappa att jag idag hade tackat ja till ett vikariat och det hemma i Sävar. Tänkte det kunde vara en rolig grej då jag tackade ja på hans födelsedag. Sen när Johan kommer ner får han ha med sig torrkött till pappa. Hemma hos pappa var även en av mina fastrar med sin man och jag vet inte när jag träffade dem sist, oj så roligt det var! Två personer som alltid funnits där under min uppväxt. 
 
Tar det ganska lugnt nu, ska väl gå och lägga mig om en timme ungefär. Imorgon ska jag försöka komma igång med den sjätte och sista uppgiften, mitt pedagogiska ställningstagande, det blir spännande! Just nu är hjärnan blank men det brukar ordna sig tillslut. När jag väl börjar skriva då kan jag ha svårt att sluta ibland, ja, det kanske ni har märkt med mina novellinlägg? Börjar bli ganska långt nu så jag slutar nog här för ikväll, imorgon är en ny dag!
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Men vad kul Erica!!!!! Grattis! :D blir perfekt för dig! Good job!

Svar: Tack så mycket! Ja, jag hoppas det. Rektorn trodde att jag skulle passa in bara fint <3
Erica KP

2016-05-24 @ 09:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0