M + M = Marknad + Mors dag

Rymde som sagt hem till Sävar i lördags, jag och Eve fick även skjuts av mamma och Håkan, var riktigt skönt att inte behöva matcha en buss. 
 
Hemma i Sävar pratade vi ihop oss några stycken om pizza, jag, Eve, Emma och Elmer. Ja, Elmer sa inte så mycket angående beställningen men han var nöjd med sin middag i alla fall, haha. Innan det var helt hundra gick jag dock över hem till pappa och Kajsa, där var även farmor, minns inte när jag träffade henne sist, är nog nästan ett år sedan? Frågade pappa om han kunde skjutsa mig till pizzerian och då skulle jag även ta affären i samma veva. Han var snäll och ställde upp så vi åkte vidare mot centrum, Sävar centrum, när Eve var redo. Efter det bar det av hem till Emma och Elmer med middag. Lars och Agnes var i stan på kalas så de skulle äta i stan. Lars hade missat att jag var i Sävar och ringde för att höra vad jag gjorde då Agnes ville hälsa på mig, han tänkte då även att jag kanske ville följa med till Sävar, tji fick dem, jag var ju redan i Sävar! Blev en lugn lördag med inslag av bus, skratt och film. La mig inte så värst sent i och med söndagens planer, Sävar marknad och mors dag, älskar att marknaden är samma dag som mors dag, perfekt ju! 
 
I söndags bar det av hem till familjen KPP ganska fort när jag hade vaknat hos pappa och Kajsa, glömde nämligen min lunch där och jag var hungrig. Efter bus, fix och trix tog vi oss iväg till marknaden där vi gick i nästan två timmar, även mamma var med, hon mötte upp oss ganska precis då vi anlände. Marknaden är lite mindre än förr och det är oftast samma stånd år efter år men det är alltid trevligt att gå runt och kolla. Blev inget köp för mig i år men såg mycket fint som jag ville köpa i form av samiska silversmycken, åtdragare till snusnäsdukar och så vidare. Efter marknaden gick vi hem till familjen KPP, jag och mamma blev bjuden på middag, skinksås med pasta, mums! Ett tag efter maten ramlade Eve och Emil in då vi skulle fika, mamma köper chokladtäckta munkar varje år som vi fikar. Elmer äter fortfarande bara upp chokladen men han var då nöjd, haha. Lite senare åkte jag och mamma in mot stan, hon släppte av mig hemma innan det bar av hem till kärleken för henne. Kvällen gick sin stilla gång och tillslut var det sovdags och jag fick äntligen sova lite bättre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0