Rekreation

Har varit underbart att vara hemma i Sävar över helgen, har hunnit få kvalitetstid och bara kunnat vara. Jag har även varit duktig och satt av tid till examensarbetet, suttit runt fyra timmar sammanlagt, två igår och två idag. Känner mig i princip färdig, solen lyste genom en kristalljuslykta och bildade en liten regnbåge på min dator, tog det som ett tecken. Än om jag känner mig färdig sitter jag även och funderar på om jag ska lägga till rubriken Vidare forskning. En del i mitt resultat är väldigt intressant, vet dock inte om jag kan formulera mig rätt så att man kan spinna vidare på det. Men ja, annars är jag i princip färdig, ska kolla igenom det igen för att se att alla delar ser ut som dem ska. 
 
Imorgon börjar den sista kursen på utbildningen, jag har en månad och två dagar kvar på utbildningen, helt otroligt! Samtidigt som det ska bli jätteskönt att komma tillbaka på Campus och träffa folk hade jag gärna fått fortsätta vara hemma och lägga mitt eget schema. Finns ju för- och nackdelar med det mesta, eller hur? Ska bli spännande att börja läsa denna kurs och få se vad den innehåller, vet redan nu att tiden kommer att springa iväg, bara att snöra på sig löpskorna! Imorgon eftermiddag ska jag möta upp min svägerska Hanna för att äta middag tillsammans med henne då hon är nere i Umeå en sväng. Är alltid lika roligt att få träffa familj uppifrån på hemmaplan. Beroende på tid och så vidare åker jag nog vidare till Ålidhem för att hämta ut ett paket, mina skor till examen har kommit, blir spännande att se om deras rekommendationer angående storleken känns som ett bra val. Har förutom skorna även beställt sulor till så att jag kan känna på en gång hur det blir med sulor i. Imorgon ska jag även komma ihåg att höra av mig till henne som skapar min examenspresent, min medalj, och få en liten uppdatering om hur det går. Är rädd för att känna mig tjatig men har ju samtidigt inte fått något klartecken på att hon har påbörjat skapandet heller, dock är hon så seriös så hade något kommit ivägen hade hon hört av sig. 
 
Blir sängdags på en liten stund, ska kliva upp lite extra tidigt imorgon så att jag hinner duscha. Känns roligare att påbörja en ny kurs fräsch, haha, ska ju som sagt även iväg på eftermiddagen också. Ser fram emot morgondagen, blir spännande att se vad den har att ge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0