Stjärnklar kväll

Torsdagen blev en underbar kväll, en stjärnklar kväll i och med att jag umgicks med några stjärnor. När klockan började närma sig 17.30 blev jag upphämtad av Hanna och Kickan, vi åkte ner mot stan där vi mötte upp Jenny och Jessica, vi strosade runt ett tag tillsammans innan det var dags att möta upp de andra tjejerna vid Marta & Co. Tillslut var vi alla samlade, Viktoria, en till Jessica och Linnea mötte upp oss vid affären som vi hade hyrt för två timmars shopping. Det är riktigt roligt att man kan dra ihop ett gäng vänner och shoppa privat. En betalar 150 kronor i inträde och shoppar en för minst 200 kronor får en tillbaka 100 kronor. Förutom shoppingen blir en välkomnad av två i butiken som visar upp lite olika stilar och tips samtidigt som en blir bjuden på bubbel och snacks. Har varit med på detta tidigare då vi drog ihop praktiskt taget samma gäng när Kickan fyllde 30, det var lika trevligt nu som då. Som jag hade bestämt mig höll jag mig från att shoppa! Skötte även kosten genom att varken ta snacks eller bubbel, jag bad om vatten men kunde få funlight istället. 
 
Efter två timmar på Marta & Co gick vi vidare till Tapas, jag hade som sagt inte tänkt äta något ute heller men började bli lite hungrig och ja, det blev väldigt jobbigt att sitta och bara itta på alla de andras olika rätter. Jag beställde in Stora räkor, fick fem stycken gigantiska räkor, de var riktigt goda. När klockan började närma sig 22 fick jag skjuts hem av Hanna. De andra tjejerna drog visst vidare på andra äventyr fick jag veta sen men själv ville den gamla tanten hem och ta det lugnt, haha. Morgonen därpå skulle även klockan ringa innan åtta och i och med att även Brännbollsyran drog igång redan på torsdagen visste jag att det skulle bli livat. Det var musik till två på natten så ja, min sömn var inte direkt den bästa den natten. 
 
Tack för en underbar kväll tjejer, känns himla overkligt att vi snart skiljs åt. Ja, inte allihopa på en gång men nästan. Blir ju också annorlunda då folk börjar jobba på varsitt håll och så vidare, vi kommer inte mötas upp på Campus som vi är van vid. Jisses, ja, har inga ord. I'm speachless! Och jag som har sådana problem att vara tyst, ja, förutom då jag åker bil, haha. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

En fantastisk kväll <3 kommer sakna dig så mycket!!!

Svar: Verkligen! Kommer att sakna dig också. Att bara få vara med dig och prata, vilken ro i själen det ger mig ❤
Erica KP

2016-05-29 @ 23:17:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0