Framåt

Det går framåt med körkortet, varken vill eller orkar prata om det för ofta. Har tillräckligt i huvudet många dagar och då ja, vill slippa tänka på det helt enkelt. Jag blir färdig när jag blir färdig, allt beror ju på hur jag kan trolla med tider och så vidare så ibland blir det glapp i schemat. Inte konstigt alls i och med att jag jobbar 100 %, pendlar med buss som inte alltid matchar mina jobbtider och detta matchar inte alltid med körskolan, ja, ni hör ju, en kan ju bli tokig för mindre. 
 
Men i alla fall, idag har jag haft en heldag med körskolan. Det första som stod på agendan var en omkörningslektion, vi var två stycken i min bil som skulle övningsköra och en tredje i den andra bilen då hon ska köra upp med automat. Jag fick äran att köra upp ur garaget, jisses vad jag hatar det, lyckas alltid få motorstopp just innan jag är uppe i och med nervositeten som pockar på då det oftast är mycket trafik. Men idag. idag så klarade jag det galant! Gled inte ut för långt heller då det lutar lite nerför då en kommit sig upp, fy fan vad nöjd jag blev, haha. Omkörningslektionen gick bra, tycker det är väldigt praktiskt att två bilar kör iväg och sedan varvar omkörning med varandra. Jag ska tänka lite extra på att vara mjukare med ratten på tillbakavägen annars gick det faktiskt helt okej. Efter denna lektion landade vi en kort stund på körskolan innan vi åkte vidare till Hörnefors där vi blev bjudna på lunch innan det bar av till trafikövningsplatsen. Ja, i början gick det åt helvete för mig, blev nervös och stressad då alla andra var snabbare iväg med bilen än jag men ja, tillslut löste det sig också. Har varit en spännande och snörik dag. Mellan dem två olika banorna var vi inomhus i säkerhetshallen, jag kunde tyvärr inte sitta i bilen som välte eller bilstolen som "krockade" i 7 km/h då min huvudvärk hälsade på med dunder och brak. När bilstolen smällde till så skar det till i huvudet varje gång. Annars hade jag väldigt gärna testat men hade ju som sagt en bana kvar att köra utomhus. Har dock fått veta att jag väger ungefär som en elefant, ja, om jag skulle krocka i 50 km/h det vill säga. Ville egentligen inte då jag redan mår dåligt över min viktuppgång men tänkte vad fan spelar det för roll, 4,5 ton ungefär skulle jag väga, så ja, en överviktig elefant till och med. Sista banan var värst, den var full av kurvor och det var väldigt halkigt. Hade gärna haft med mig någon tredje varvet till exempel för att få tips på hur jag skulle kunna tänka. Inte säkert jag skulle reagera så i verkligheten men vore ändå bra att ha i ryggsäcken. 
 
Som sagt, blev grön på halkbanan också och nu är jag ännu närmre mitt mål, att ta körkort! Avslutade denna långa dag med att äta middag tillsammans med Bim innan det bar av hem till soffan. Blir att ta det lugnt en stund till och sedan blir det sängen, är helt slut. Vilken dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0