Krut

Hur är det att ha energi och ork? Jag minns knappt hur det är samtidigt som jag gör det. Jag saknar att må som jag gjorde när kosten, motionen och energin var som bäst men ändå går det inte att komma tillbaka dit, inte just nu i alla fall. En kan ju tycka att en ska hitta tillbaka till allt det där bra när det har gått åt pipsvängen men så lätt är det inte. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i nuläget får att orka mer, får ta en dag i sänder men ja, det är så tröttsamt att inte orka någonting, jag blir ännu tröttare av att inte orka. 
 
På jobbet har det varit bra, vi har fått upp några stjärnfall på väggen. Förra veckan blev det väldigt populärt att göra armband och det har suttit i även denna vecka, tror att det hade blivit fler stjärnfall om inte armbandsverkstaden var igång men det gör ingenting. Det är så roligt att se alla kreativa barn. I onsdags var vi i fritidspersonalen på en bildstödskurs, vi fick information om Communicate In Print, vi fick även prova på programmet, om jag har förstått det rätt ska varje fritidsavdelning få en licens var. Tycker det var ett bra program och hoppas att det är något som kommer att finnas på en framtida arbetsplats. Arbetsveckan avslutades med en personalfest, denna gång F-9, festen arrangerades av F-3 och hade temat Vit som snö. Själv har jag inte jättemycket vitt och de få vita plagg jag äger har krympt i garderoben...Vi på Torpet pärlade varsin snöflinga och gjorde dessa till broscher, de blev riktigt fina och uppskattade på festen. 
 
Det var en riktigt trevlig fest med god mat och roliga inslag. Vid ankomst fick en välja en lapp, på lappen stod den del av en låt och på så sätt fick en hitta sin bordsplaceringen genom att leta efter artisten. Efter middagen var det dags för två tävlingar. Första tävlingen gick ut på att bygga en bro av papper, sugrör och tejp som kunde hålla uppe en liten mjölk samtidigt som en skulle kunna rulla en innebandyboll under. Tur jag hade kreativa människor vid mitt bord, när det gäller sådana utmaningar är jag kass, haha. Senare skulle vi ta oss runt våra bord med en marshmallow på en sked, vi skulle även föra över denna till vår lagkamrats sked innan hen kunde springa vidare. I mitt lag valde vi att byta sked, det kändes som ett bra val. Senare fortsatte kvällen med dans, dans och dans. Justja, som välkomstdrink fick vi vit sangria med ingefära i, den var god och spännande. Strax innan midnatt vandrade jag hem till pappa och Kajsa där jag sov över. Lördagen spenderades hemma hos dem och senare gick jag över och umgicks med Emma. Lars och barnen dök upp senare. 
 
Idag har varit en lugn dag, har plockat ihop lite inför morgondagen, har varit en sväng och handlat lite på obs och Lindex och sen har jag tagit det relativt lugnt. Imorgon är det samernas national dag så jag tänker gå upp lite extra tidigt då jag tänkte klä upp mig. Vi ska även ha aktiviteter under veckan som är kopplat till samerna. Det ska bli en trevlig vecka och det ska bli intressant att se vad barnen kommer att tycka. Allt som allt har jag haft en bra vecka och jag ser fram emot veckan som kommer även fast energin och orken är bortblåst, lite krut finns det alltid kvar i den här lilla gumman. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kickan

Inprint är ett fantastisk program med så många möjligheter

Svar: Ja, hoppas att jag får möjligheten att jobba med det i framtiden :)
Erica KP

2017-02-05 @ 23:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0