Full rulle

Ja jisses vad tiden springer iväg. Har fullt upp samtidigt som jag inte gör någonting. Orkar inte göra så mycket för tillfället och försöker att skita i om inte livet planeras till punkt och pricka. Tror det kan vara bra att bara låta allting hända ibland också eller vad tror ni? 
 
Jobbar i två veckor till, ja, sju arbetsdagar sammanlagt, av dessa är det kvar fem skoldagar, det är inte klokt vad tiden springer iväg. Flytten börjar närma sig också men innan dess är det mycket som ska hinnas med som jag ser fram emot. Nu på tisdag ska jag fira en av mina mostrar som fyller 70 år, ska se min lillebrors band spela en sista gång, tanken är också att jag ska hinna ha en tjejdag/kväll med Emma och Agnes, vill köpa inneskor till skolan åt Agnes då hon börjar nu till hösten, vill vara med på ett litet hörn i alla fall. Till veckan som kommer därpå ska jag se Håkan Hellström vilket ska bli riktigt roligt då jag förutom Emma, Lars och Eve kommer att få träffa Hanna och Iddi med kompis. När det gått ännu en vecka ska jag köra upp en snabb visit till Johan då vi ska skaffa en valp. Vi sa aldrig mer en plott praktiskt taget men ja, ni vet ju vad en säger, en ska aldrig säga aldrig. Jag har lite svårt för att säga nej när det gäller djur, haha, hade ett namn på hundrackarn samma kväll som jag hade sett henne några timmar gammal, Luna. Ska ta med Luna hit ner innan det bär av norrut igen med flyttlasset. Ska bli roligt att bli med valp samtidigt som det är mycket jobb, kanske är dumt att låsa upp sig ordentligt nu sista tiden här nere men samtidigt känns det också bra att ha något att fokusera på. Det bästa med valet att ta ner Luna är att jag äntligen får vara med helt från början, har inte kunnat vara det med våra andra hundar. Låter som att vi har 1000 hundar, det har vi inte, bara nästan, haha, vem vet hur det ser ut om några år, haha. Blir också spännande att se vad Mirabelle tycker om en valp men tänker att det är bra även för henne att få vara med från början, vi får se vem av dessa damer som kommer att bestämma här hemma på berget. 
 
Apropå berget, denna helg håller Yran igång, det är riktigt spännande att bo bredvid festivalområdet, ja, eller så inte. Jag sov dock över i Sävar igår för att rymma en del av helgen i alla fall. Var lite orolig över att min parkering skulle vara stulen men se på fan, den stod och gapade efter forden. Det är lugnt just nu på mitt område vilket är skönt, det enda jag hör är musiken från festivalområdet och polishelikoptern som snurrar runt för att kolla läget. Imorgon blir det till att bara ta det lugnt, ska väl försöka göra någon nytta här hemma dock. Har tagit ledigt på måndag vilket ska bli riktigt skönt, tänker passa på att gå till frisören då och bli fin inför sommaren, jag börjar bli så himla långhårig nu att jag blir spyless. Blir hos en helt ny frisör, ska bli spännande att se slutresultatet, har ju som tur är ingen komplicerad frisyr. Jisses vad jag babblar, ska ta och slänga upp benen i soffan ett tag innan jag ska försöka sova. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0