Sista veckan på jobbet och lite till

Sista veckan på jobbet var väldigt tung att genomföra samtidigt som den var väldigt lätt, en ser väl alltid fram emot ledighet eller hur?
 
I tisdags kväll hade min avdelning skolavslutning och oj så fint det var. Först möttes vi upp utanför Klockargården för att gå in tillsammans på led i kyrkan. Kändes väldigt konstigt att för första gången gå med i ledet som fröken kan jag lova. Barnen satte sångerna perfekt och min favorit av Lahles Goliat, kunde hålla mig från att gråta, det tackar jag genrepet för. Efteråt samlades vi på en äng en liten bit ifrån där vi kramade om varandra ordentligt och efter det var det picknick för de som ville.Veckan flöt senare på med fritids, jag hade min sista dag redan på torsdagen då det kändes onödigt att vara med på stängningsdagen i och med flytten. Torsdagen blev väldigt tung, flera av barnen klamrade sig fast i mig och sa att jag inte fick flytta. Jag slutade strax innan mellis och i och med att det var utemellis samlades alla barnen i ett led och ropade Hej då Erica efter mig, jisses, då kom tårarna litegrann och jag var snabb att sätta mig i bilen. 
 
Min torsdag fortsatte senare med soffan en stund innan det bar av till besiktningen, som tur är kunde mamma följa med. Det blev en ombesiktning på fåården men vi slapp i alla fall direkt körförbud, haha. Senare bar det av hem en snabb sväng där jag gick på toa för att sen åka ner till stan. Jag och Bim hade bokat in en middag på Olles för att fira min semester och ja, att vi är vi. Det är väldigt viktigt att fira. Min köttbit var riktigt fin, pommesen riktigt friterade och min starka bearnaise var riktigt stark, ingenting att klaga på där inte. Vi avslutade middagen med en drink som steg direkt upp i huvudet, haha. Det märktes att jag hade varit vaken sen före fem och var väldigt trött. 
 
I fredags var det äntligen dags för mina naglar, jisses vad framtunga de hade hunnit bli. Min kusin överträffade även sig själv denna gången när hon gjorde handmålade fjärilar. När vi var färdiga mötte Bim upp mig och vi tog bussen upp till mig där vi senare tog bilen för att göra ärenden åt oss båda. Vi körde hem med mina saker och senare tog Bim över ratten och körde hem till sig. Jag hade nämligen frågat om jag kunde ha bilen där till på söndagen då Hanna, Iddi och hennes två kompisar skulle komma ner på lördagen och se Håkan Hellström de också. Ville göra det lättare med parkering för dem då och så fick även Bim låna bilen och vi kunde passa på att brumma lite. Blev en ganska tidig kväll då jag ville fortsätta få lite ordning hemma i lägenheten inför lördagens gäster. Johan var nämligen ner förra helgen och vi flyttade ut förrådet, vi tömde även lite i lägenheten vilket innebar att saker flyttades runt. Visst är det roligt, nu ser lägenheten mer ut som jag har velat. Har aldrig tagit mig i kragen tidigare att fixa sådant som gick så fort. Varför skjuter en upp sådant? 
 
Håkan kommer att få sitt eget inlägg, det var en händelserik dag och kväll, jisses vilken lördag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0