De två sista dagarna

Nu är det ett tag sedan jag hade tänkt uppdatera resterande dagar om min tid hemma i södern men vad fasiken, det kan jag göra nu ändå. Bättre sent än aldrig eller hur var det? 
 
Tisdagen blev ännu en stadsdag men nu blev det nere på centrum. Först bar det av till mitt andra hem i Umeå, Naildesign School. Mötte upp mamma för att äta lunch på Eurasia, ja, jag ville hinna äta där en gång till, haha. Efter lunchen gick jag till Britt-Maris jobb för att hinna träffa henne. När jag var ner till jul hade hon åkt hem och ja, samma nu till påsk. Matchar dåligt att ses när det är högtidshelger helt enkelt. Blev nere lite längre då jag var sjukskriven och då vi inte hade träffats sen i somras var det på tiden. När en har bästa vänner märks det aldrig att en har varit ifrån varandra. Spelar ingen roll om en inte pratar eller hörs vid varje dag, när en ses är allt som vanligt. Det kändes som att det var igår vi träffades. Sen bar det av hem till Sävar igen där jag först handlade åt familjen KPP då de var sjuka och sen for jag till min kusin Viktoria för att köpa några skjortor till Johan. Hann träffa alla systrar Eriksson under min visit och det var så roligt. Jag har ganska många kusiner men systrarna Eriksson är några som vi umgåtts nästan mest med under barndomen. Spenderade sen min sista kväll hemma med pappa och Kajsa. 
 
Minns inte riktigt när jag började köra hem på onsdagen men kom hem vid cirka 16.30 i alla fall. Bilresan upp gick bara bra än om det är tusen gånger roligare att ha med någon i bilen. När jag kom hem var uppfarten blockerad av snö och jag såg hur en traktor var där och skottade. Givetvis nu tänkte jag, vi har en person som plogar åt oss under vintern. For och ställde mig i en korsning för att vänta, skrev sedan till Johan och undrade vars han var. Tji fick jag när det var han i traktorn, haha. Han hade lånat den för att skrapa gården, han skottade fram vägen till mig så att jag kunde få landa. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0