60 år!

I det tidigare inlägget skrev jag 30 års festen men som ni även kanske läste så firades jag tillsammans med min svägerska Emma, två 30 åringar blir ju tillsammans 60. 
 
Festen höll till här hemma på Paradisgården, vi satt upp en kåta på ängen då det ärligt talat kändes mer som oss än ett partytält. Till middag bjöd vi på hamburgare och souvas, vi valde att ha två alternativ då inte alla äter viltkött, ja, på min sida det vill säga, haha. Vi valde att ha ett rocka billy tema och dekorationerna skulle gå så mycket som möjligt i rosa och turkos. Jag blev så himla nöjd med hur fint Emma dekorerade med ballongerna och serpentinerna på lördagsmorgonen, hon fick fria händer då jag var så trött och knappt hade sovit. Skulle ju givetvis få mens vid fyra på morgonen på festdagen...
 
I början blev det lite gnöl från vissa håll då vi hade tema men jag tycker att alla gjorde ett jättefint jobb. Vi sa ju även att det inte är ett krav och en måste inte gå all in, det ska ju vara roligt att komma. Vi blev över 30 stycken som samlades, så underbart. Festen flöt på som bäst de första två timmarna då vi skulle äta. Johan ställde upp och skötte matlagningen på två muurikkor. Drycken fick gästerna hämta själva i vattenisfyllda baljor, vi hade både läsk, festis, cider och öl. Som sagt, det flöt på bara bra tills vid 18 tiden kanske. Då kommer en gäst ut från toaletten och säger att det är stock. Nå fy satan i helvete känner vi, Johan och ett par tappra grabbar höll på med avloppet från då tills vid ett på natten kanske utan framgång. Först fick de bort problemet men det visade sig att det bara sköts mot stammen vilket gjorde allt värre. Ja, många planer förstördes, vi hade planerat att ha lekar och så skulle jag och Johan få festa tillsammans för första gången på länge. Gissa hur bra det gick, haha. Som sagt, det var den stora smällen, avloppet blev oanvändbart. Folk blev skjutsade till toaletter. Vi har ett gammalt utedass men detta var inte i bruk under festen och var fyllt med skrot. Dock så tackade vi för att det fanns kvällen efter. 
 
En stor fest måste ju krackelera någonstans eller hur? Dock så var alla jättenöjda och jag är också det, tappade bara farten litegrann vilket blev tråkigt. Kände mig som en partypooper senare på natten när jag ville få hem de sista festdeltagarna, haha. De gick dock vidare med lillebror och Lars till lillstugan för "efter"fest. Jag blev helt kvitt de efter fyra, haha, ja. Dock så tar jag det som ett himla bra betyg på kvällen. Folk trivdes och hade trevligt. Viktigast av allt, våra familjer fick umgås ordentligt. Är så imponerad över Agnes och Elmer sen som sov igenom allt oljud, var lite orolig ibland då deras fönster var öppet men de sov som klubbade sälar. 
 
Allt som allt, en väldigt underbar kväll. Är så tacksam för all hjälp och allt deltagande i samband med festen och problemen som dök upp. Har ni möjligheten att hyra en kåta, gör det! Nu ordnade ju vi med att sätta upp och ta ner den själv men i alla fall. Det var så mäktigt att få se den stå på ängen, åh, får nästan rysningar. Jag var med och tog ner kåtan, nu kan jag säga att jag har gjort det också, häftigt! 
 
Det blev inte fotat så mycket under kvällen som tänkt på grund av alla omständigheter men ett av de bästa fotona måste ju vara på Hanna och Tobbi. När de anlände kände ingen igen de först. De sa; Vi har nog missförstått, vi trodde att det var Leif och Billy, inte rockabilly. Haha, vilken idé! Ni har kanske sett Leif och Billy från Sörbäcken på youtube? Guld värt i alla fall. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0