Vecka tre av fem

Min tredje semester vecka var knökfull, redan på måndagen hade jag planer. Kom som sagt hem från Sävar kvällen innan. 
 
Innan jag gick på semester hade jag känt av att något var fel med en tand, lyste med ficklampan på telefonen och såg att jag hade en spricka. Nu var det som tur var bara en gammal lagning som hade börjat gå sönder och inget värre. Detta började min måndag efter Sävar med, ett tandläkarbesök.Tanden blev lagad och på onsdagen var jag tillbaka för att göra en hel undersökning i och med att jag inte hade varit hos en tandläkare på säkert fem-sex år. Går hos en privat och förutom en vanlig undersökning fick jag även göra en riktig röntgen, blev lite paff när hon kommenterade mina piercingar. Fick gå in i ett rum där jag skulle hålla i två handtag samtidigt som jag skulle bita fast en metallgrej (vet inte vad det var för material) mellan tänderna. På så sätt fick de en rejäl överblick vilket var häftigt att se själv också. 
 
Under dessa Gällivare besök stor shoppade jag och Johan inför den kommande 30 års festen, min svägerska Emma fyllde 30 i juni och jag skulle fylla i augusti så vi slog ihop firandet. Vi inhandlade massa läsk, annan dryck, chips och ja, lite smått och gott som skulle behövas. Något annat häftigt som hände under de här dagarna var att en kåta sattes upp på ängen inför festen. Wow säger jag bara! Johan fick hjälp utav några kompisar och huxflux var den uppsatt. 
 
Sen kom torsdag och oj vad jag hade sett fram emot den här dagen. Dagen började dock med att fortsätta städa, morsan var snäll och städade lill stugan som vi köpte tidigare i våras för att ha mer sovplatser. Vid middagstid fick jag äntligen träffa familjen KPP, det var första gången för Lars och barnen att vara här uppe och jag såg verkligen fram emot att få visa mitt och Johans hem.Tror barnen var mer än nöjda med sin visit här uppe utöver festen då de fått bada, åka skoter, fyrhjuling och åkgräsklippare. Utöver det har de även fått öva på att kasta lasso men även att vara renkalvar som skulle hålla sig undan lassot, haha. 
 
På fredagen kom resten av familjen upp, tänk att jag äntligen har fått ha alla här uppe tillsammans. Det var även roligt att våra familjer skulle träffas hela fadderullan för första gången. Den här kvällen bestod av att ordna lite i kåtan inför lördagens festligheter men även av att umgås.Tror faktiskt att festdagen ska få ett eget inlägg så jag hoppar direkt till söndagen. Söndagen blev ganska lugn efter festligheterna och nästan alla i min familj skulle åka hem och vidare på roadtrip. Familjen KPP stannade dock kvar till måndagen och jisses vad tungt det blev sen när det var så tomt. Något av det roligaste den här veckan var hur bra kompis barnen blev med hundarna. I början var de lite rädda och höll gärna lite avstånd men i slutet på deras visit var det svårt att slita sig från hundarna. Agnes blev riktigt glad i hundarna, innan de for skulle det fotas och filmas. Blev en underbar vecka med en stor bang, men det får ni veta mer om när jag skriver om 30 års festen. 
 
 
Jag brukar tycka det är dyrt att köpa en kvarting, haha
 
 
Agnes med sin bästis Arlo
 
 
Om Elmer har börjat öva på att skriva? Haha, hittade denna överraskning på handlingslistan
 
 
Jag sov i kökssoffan under familjevisiten, Mirabelle blev väldigt nöjd över det

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0