För ungefär...

För ungefär en månad sen åkte jag hem till familjen, den här gången följde Johan med och det gjorde så gott i själen att jag vet inte. Det var bara pappa och mamma som visste att vi skulle komma ner, resterande familjemedlemmar ville jag överraska. 
 
Jag passade på att ta ledigt klämdagen som var och på så sätt kunde vi köra ner på torsdagen och få en lite längre helg hemma med min familj. Först och främst landade vi hemma hos pappa och Kajsa innan vi gick över hem till familjen KPP. Nu blev det smygande gång, först kollade vi om de var ute på gården och sen gick vi på andra sidan gården för att de inte skulle kunna hinna se. Framme vid lägenheten så såg vi att Emma var inne i köket, hon hann även reagera på ljud och såg en rutig ärm, mer än så hann hon inte uppfatta innan jag öppnade dörren och sa högt; Hallå i stugan! 
 
Agnes och Elmer som var på väg ut på altanen med Eve stannade upp och blev lite chockade, Eve sa fint och vackert; Vad fan gör du här? Självklart i chocktillstånd, haha. Emma började gråta vilket jag faktiskt hade sett framför mig redan och även jag gjorde det. Hujja, det är så jobbigt att bo långt i från min familj än om jag har min egen här uppe som jag trivs så bra med. Men det är ju just det, det är inte enbart jobbigt för mig utan även för de andra i min familj och därför tar det lite extra hårt på mig många gånger. Jag får ju så lätt dåligt samvete många gånger fastän det inte behövs. Barnen blev överlyckliga över att Johan följde med, de ville leka på en gång och visa en massa saker. Själv landade jag i en stol ute på altanen en stund. 
 
Under den här visiten hann vi med att äta god mat då både pappa och mamma bjöd på godsaker på sitt håll. Mamma drog ihop en grillkväll huxflux vilket blev snurrigt för vissa men det var ju bara för att mamma visste att vi skulle komma ner, haha. Jag och Johan for även en sväng till Avion och shoppade nödvändigtheter plus lite annat som kanske inte var lika nödvändigt, men hur ofta är en och shoppar i gallerior nu för tiden? Vi ordnade med mobilt bredband då Telia alldeles nyligt klippte våran kopparlinje för att välkomna framtiden. Sen att flera bya förlorade sin fasta telefon och i och med det internet, vad gör det? Det erbjöds självklart andra alternativ men ja, dessa är som en fis i rymden. Men sak samma just nu, vi hann även besöka min kusin Viktoria och hennes man Johan som hade fått sitt tredje barn, mitt kusinbarn Oscar. Ville passa på att få snusa på bäbis, tror han var runt sex veckor då, minnet är inte det bästa. 
 
Vi hade riktigt tur med vädret under helgen och jag fick min haklappebränna precis som alla andra år, lär mig aldrig. Påbörjade den hemma hos Viktoria och Johan, avslutade den hemma hos familjen KPP när vi åt glass ute på altanen. Till middag åt vi pizza från puben, oj så god den var! Det finns vissa saker jag saknar i matväg från Sävar och Umeå, pubens pizza (Sävar pizza, slurp), kinamat och blåbärsmjukglass. Det blev tyvärr ingen kinamat den här gången så har redan sagt till Johan att min nästa tripp blir dyr. Har tänkt vara hemma i två veckor och ja, då hinner jag ju med att äta både kinamat mer än en gång. 
 
Den här helgen gjorde gott i själen för både mig och Johan. Lite miljöombyte skadar aldrig, det är ett bra tips. Byt miljö ibland, det mår du gott av. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0