Näst sista veckan

Mitt inlägg om mina två sista semesterveckor försvann som sagt, alla mina ord glider väl runt ute i periferin någonstans. Sak samma, jag försöker igen men nu blir det uppdelat. Det går inte att skriva om ett helt inlägg som en satt med i över en halvtimme. 
 
Min näst sista vecka startade med ett viktigt datum, nämligen den 6/8, det vill säga min och Johans årsdag. Sju år rättare sagt, tänk att det har varit vi i hela sju år. Vi har även varit sambos i ett år nu i sommar, wow. Men i alla fall, den här dagen jobbade Johan förmiddag men jag var ändå inte ensam då familjen KPP hade bestämt sig för att stanna en extra dag. Fick umgås lite extra och det känns riktigt bra. Jag är även väldigt imponerad över barnen som aldrig klagade över att behöva gå på utedass. Tror de tycker att det var spännande med utedass, speciellt då vårt är ett dubbelsitsigt. Är väldigt glad över att det gamla utedasset stod kvar på gården, dock var det fullt med bråte så Johan har med hjälp tömt det, grävt en grop och flyttat utedasset. Senare på kvällen rev vi kåtan, var skönt att ha något att göra. Blir alltid lite nere när familjen åker hem. 
 
Att avloppet gick kaputt stal väldigt mycket av min energi om jag ska vara ärligt. Utedass på min ära men när det började bli kallt på nätterna var det jobbigt och jag kan tyvärr inte bara huka mig vid husknuten. Men ja, en lär sig ju att uppskatta det en har extra mycket vid tillfällen som dessa. Att jag har en uppfinningsrik sambo är även det väldigt uppskattat. Huxflux hade vi en diskstation och en värmavatten station ute på gården. Vi kunde diska och tvätta oss utomhus. Jag däremot ville verkligen inte tvätta mig utomhus. Bekväm? Tja, lite, plus att jag verkligen mig obekväm med tanken att stå där joddlandes med löddar och en bil rullar in. Vi fick hursom duscha och tvätta hemma hos morsan och farsan vilket var ovärderligt. Vi har fått väldigt mycket hjälp med det här dilemmat, både Johan och Peter har jobbat dubbelskift kan en säga. Först har de varit på jobbet och sen har de fortsatt här hemma med att gräva upp avloppet och rensa bort det som grävts. Från huset och till brunnen så är det en sträcka på cirka 35 meter, det är inte ett litet jobb. 
 
Jag själv försökte att sköta om jobben inomhus men ja, att inte kunna diska vare sig i vasken eller diskmaskinen gjorde att en blev lite grönhårig. Kunde inte riktigt göra det jag helst ville men tja, ibland måste en ju ändra på sina planer eller hur? 
 
Blev en ganska lugn vecka, förutom det vanliga dagliga bestyret så läste jag mycket. Låg rent utav på mage på sängen, det händer typ aldrig. Var även en tur till tandläkaren men ja, jag har bara otur där känner jag. Lagar gamla lagningar men sen blir något fel och jag får ont vilket jag inte hade innan. Men men, det löser sig det med. Måste bara bli bättre på att boka en ny tid när det gäller såna problem. Fick höra det sist, hör av dig direkt, gå inte och ha ont igen. Ja, så bra gick det, haha. 
 
 
Här närmade de sig grunden, vågade knappt gå i köket, haha (det här skedde dock veckan senare kom jag på nu, äsch skitsamma)
 
 
Halvvägs in i rivningen av kåtan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0