3 månader med dig bärandes mitt hjärta <3

Fastän jag fortfarande var sjuk i torsdags så tog jag risken och for upp till mitt älskade hjärta. Kan inte vara utan min älskling på alla hjärtans dag inte. Gick ändå rätt bra den här gången att åka upp, fick se en konstig film vid namn; Ensemble c'est tout. Tror det stavas så iaf, aldrig riktigt tyck om franska filmer, förstår mig oftast inte på dom. 18.25 var jag framme, mötte min älskling och åkte hem till Tuna. Så skönt att kunna slappna av rejält, mår alltid så bra då jag är där. På sängen stötte jag på en tidig present, fick en Scooby Doo, så gulligt! Kvällen och natten bestod av massa film och mys, väldigt härligt och behövligt enligt mig.

På fredagen åkte vi in till stan för att inhandla lite nödvändigt som mat och..alkohol? Kanske inte så nödvändigt ^^ Vi letade även upp Xtreme Beauty, fick tips av min kusin att gå dit då hon använder samma material där. Jättetrevligt ställe och hon som ägde det var supermysig, där kommer man trivas. Till middag blev det spagetti och köttfärssås, gott gott gott! Här hemma är jag ganska less på det, men tror jag älskar det hos älsklingen då vi har massa vitlöksklyftor i (me love). När vi hade ätit väntade vi på Robbin och Sara , dom skulle komma 20.00 men tror klockan närmade sig 21.30 när dom väl dök upp ;P Vi åt chips och drack gott. Dom andra rökte vattenpipa, jag kände inte för att prova på det nu då jag har problem med både hals och lungor. Plus att jag ärligt talat suger! Blev väldigt mycket liv och stojj, kände mig som en pensionär som tog det väldigt lugnt.

På lördagsmorgonen bytte vi paket, jag gav han en rakborste med ställ och en rakcreme. Jag fick ett handgjort bärnstenshalsband från Polen. Finns bara ett sånt, så det är väldigt unikt. Jag blev så sjukt glad att det inte är sant. Låter kanske dumt men jag känner mig stark då jag har det på mig. Love love love it! Lite senare på dagen blev det att göra sig i ordning då vi skulle ut och äta på Waldorf. Den här gången åt jag chili kyckling (stark), älskling valde 4 små rätter. Så smakade mig även fram där. Älskar verkligen kina mat så det var en fin upplevelse. När vi kom hem igen så gjorde vi i ordning alla hjärtans dag bakelser som enligt mig är ett måste att ha. Sen att vi varit ihop i 3 månader på samma dag gjorde allt mycket roligare.

När söndagen kom var man rätt så trött och nedstämd, ville inte åka hem. Samtidigt var det väldigt skönt att komma hem, men ville ju att älsklingen skulle följa med. Alltid lika jobbigt att lämna han, man vill inte släppa taget då man står där och kramas. Saknar dig så mitt hjärta..Att du gjorde ett eget sånt där hjärta bara för att du visste hur gärna jag ville ha ett och min besvikelse då marknadsföringen lurade mig. Det var det finaste någon har gjort för mig. Älskar dig av hela mitt hjärta.





 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Du sparade väll en sån där bakelse till mig? ;)

2009-02-16 @ 21:18:43
URL: http://lillsazza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0