En dag med min storasyster <3

Idag for jag och Emma till stan, för mig blev det en sista gång innan jag flyttar. Tänkte det kunde vara kul för oss två att umgås en sista gång på stan med lunch och shopping. Vi åt en jättegod lunch på Invito, smakade magnifiqué! Skämt å sido, vi åt en jättegod lunch på Frasses. Ville bara vara snobbig en liten stund. Mig får man lov att ta med en skopa salt, inte en nypa. Jag blev dagen till ära bjuden på lunch och jag valde självklart chickensticks.



Min mat är glad att se mig ^^

Efter en god lunch påbörjade vi våran shopping. Emma hittade en baddräkt, trosor, läppglans i form av en bakelse/tårta och ett par sandaler som blev jättefina på henne. Jag tog mig en vända på 59'an för att kolla på DC skor, vill och måste ha nya. Tänkte kolla på utbudet där och även kolla upp en storlek då mina gamla känns småtrånga konstigt nog. Hittade ett fint par och den här gången testade jag en tjejmodell. Gud vilken skillnad! När jag ställde upp skorna brevid varandra såg det mer ut som flickvän och pojkvän. Efter många om och men lånade jag pengar för att kunna köpa dom, dock av mig själv. Tänkte köpa skor först då jag får mina skattepengar men när jag hittar ett par jag trivs med så är det ju lika bra att slå näven i bordet och köpa dom.



V: Mina sötnosar <3 H: Skillnaden på mina gamla och nya.

Efter all shopping blev det att vi köpte oss varsin törstsläckare och även en liten god bit. Jag såg en bounty och kunde ärligt talat inte låta bli. Vi satt oss ner utanför biblioteket med myrorna och njöt totalt av det goda vi hade. Sjukt gott med bounty! Vi hade även väldigt roligt åt folk som gick förbi. Man känner sig elak men samtidigt är det så kul och visst borde vi få göra så då alla gör det? Var väldigt skönt att komma hem och bara ta det lugnt innan middagen. När jag ätit ännu en gång så gick jag över till Emma och Lars. Hämtade en väldigt fin porslinhund jag fått och våran gamla hårfön. Alltid bra att kunna använda gammalt istället för att tänka på allt nytt man måste införskaffa. Blev en striptease kvällen till ära igen då min snälla mamma sydde upp mina jeans och även lagade mina leggings. Blev dock ett äventyr för henne, när hon hunnit sy halva byxbenet gick synålen av. Det är tredje nålen på kort tid som går sönder för oss, jag tar dock på mig skulden för två stycken.Det är dock inget jag anser att någon behöver lägga på minnet, jag är alltid duktig! Som tur var hittade hon en starkare synål och tillslut gick allt galant! Tack älskade mamma för all hjälp du ger mig! <3

Avslutar inlägget med en bild på mig och Emma. Kan tillägga att det var väldigt soligt på stan. Jag har inte så små ögon i vanliga fall fastän jag är en lappjävel enligt Ernie.


Kommer sakna dig sjukt mycket! Självklart kommer jag sakna resten av min familj lika mycket och mina vänner lika så. Men det har alltid varit jag och Emma. Jag kommer som sagt inte bo på andra sidan jordklotet även om det kommer kännas så ibland. All min kärlek till mina älskade!

Kommentarer
Postat av: EmmaKP

Buhu kommer sakna dig <3

2009-05-29 @ 00:15:02
URL: http://www.metrobloggen.se/darkflimango

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0