Halloween

Det är nog ingen som missat att det var Halloween i lördags? Jag hade min första fest i min lägenhet och jag kan säga att den blev lyckad förutom vissa små detaljer. Kvällen började med att jag, Britt-Mari, mamma, Emma och Lars beställde mat från Rapido. En stund efter att vi hade ätit klart och plockat undan så började folket rulla in. Jag valde att ha en mindre förfest med släkt och några vänner då vi skulle ut på puben efteråt. Kvällens höjdpunkt var när Putte, Håkan och Göran som var utklädd till dom från Vargliden i Pistvakt gav oss ett dansnummer! Tror aldrig jag har sett något så roligt i hela mitt liv.

Sakta men säkert rullade kvällen på, kändes nästan som om tiden stod stilla ibland. Tyvärr kom det hit en otrevlig människa som jag helst ville skälla ut. En vuxen människa rusar in i min lägenhet där hon aldrig har varit och skriker till en person på festen att dom måste fara på puben nu. Gör man verkligen så? Varför skulle det vara så svårt att hälsa på mig då jag till och med varit bästa vän med hennes dotter? Man springer inte in i folks lägenheter!

När klockan tillslut började rulla på drog vi oss iväg på puben där Coverkings spelade. Tyvärr blev jag besviken även denna gång då dom har en tjej som sjunger. Blir aldrig lika bra med henne, tyvärr. Jag och Britt-Mari hade i alla fall jättetrevligt när vi sprang runt som smådjävlar och fick både de ena och de andra karlar efter oss. Natten slutade med en risifrutti vid köksbordet sen blev det en god natts sömn.

Fick under kvällen höra att jag inte hade varmvatten inne på toan och inte förstod jag något av det. Då får jag veta först idag att det är en idiot som lekt bus eller godis och vridit av det. Man säger faktiskt bus eller godis före man gör ett bus! Första gången man hälsar på i min lägenhet anser jag inte att man ska vara omogen och hålla på sådär och sen tro att man är rolig. Jag har bott själv i två månader, hur ska jag vara insatt i sånt? Man ska visa respekt för andras hem och så är det bara.

Vill i alla fall tacka alla trevliga som kom och förgyllde min kväll! Kram på er! Har tyvärr inga bilder då jag inte kunde fota själv, så det får komma en senare gång.

Puss & Kram chokladbanan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0