Jaha?

Min ledvärk gillar inte vaccinationen, idag gör det mer ont än vanligt. Är även väldigt öm på armen, men det kan jag stå ut med. Är precis samma känsla som när jag var nytatuerad. Tog en pronaxen tidigare idag och det värsta av värken verkade släppa som tur var. Men riktigt hur värken i hjärtat ska släppa vet jag inte.

Idag var det bestämt att Ernie skulle komma ner med Max och jag har längtat så mycket. Först igår får jag veta att han helt plötsligt har andra planer fastän vi hade bestämt det här. Först hade vi pratat om Oktober månad men jag blev uppbokad. Nu när vi äntligen bestämt en specifik helg trodde jag verkligen att det skulle bli av. Men som vanligt blir ingenting någonsin som jag har tänkt mig. Det gör det ont...

Känns som att det enda man får göra hela tiden är att gå runt och tänka. Finns det jag glömt kvar? Kommer jag få pengarna i tid till räkningen? Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till om något strular, jag hatar att inte veta. Jag mår inte bra av att inte veta, men jag vet inte vad man ska göra.


Kommentarer
Postat av: EmmaKP

Kram på dig syster!!!

2009-11-05 @ 19:09:06
URL: http://www.metrobloggen.se/darkflimango

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0