Uppdatering - Helgen

I fredags tog jag bussen till stan för att möta upp Britt-Mari som fick sluta tidigare från sin praktik på onkologen. Blev att vi gick runt en sväng på stan och ordnade små ärenden som båda hade. Efter det gick vi till Starz för att äta middag. Jag åt nachos grande och Britt-Mari åt en clubsandwich, aldrig ätit där förut då jag inte anser att dom inte har så mycket att välja mellan. Direkt när vi kom hem till mig drog jag igång med dammsugning och golvtorkning då jag ville ha det städat och klart till första advent. Första gången på mina tre månader som jag har skurat golvet, har ännu inte köpt en golvmopp, skrattretande jag vet.

Lördagen började tidigt då vi skulle åka till Strömpilen och gå på deras julmarknad då Britt-Mari kände en som ställde ut. Är alltid trevligt med julmarknad, men att dom tog 20 kronor för inträdet till den där marknaden är ju bara humbug. Hade förstått det om marknaden varit stor, men fanns inte så mycket där. Förutom Sävar skolas hunk i årgång 9, dock var det när mamma gick i 7an och han i 9an. Så det är några år sen och han ser väl inte ut riktigt som förr fick jag höra. Efter marknaden och lite allmänt handlande inne på Maxi bar det av hemåt för att fixa sig inför förfest och puben. Blev en stor gruppmiddag hemma hos mamma på 15 personer, på menyn var det fläskfilegryta. Jag började dricka redan vid 17 tiden och det var nog en dum idé. Redan vid 17.30 började jag bli rätt så onykter och konstig. Efter förfesten bar det iväg till puben här i Sävar där bandet Trio spelade. Dom var bra samtidigt som dom var dåliga, för få bra låtar som man verkligen ville dansa till. Var i alla fall fullt med folk den här gången, ibland är det så tomt. Kom hem runt 1 på natten och runt halv 2 så började jag göra i ordning min stake. Rensade mossan och hade mig, verkligen en vacker syn. Speciellt då jag hade fått en hudreaktion tidigare på kvällen och hade en stor röd fläck och svullnad under ögat. Idag ser svullnaden mer ut som ett torkat russin dock.

Igår så ringde mamma vid 13 tiden och påminde mig om att det var skyltsöndag vilket jag glömt fastän det är varje år på 1a advent. Vi drog oss iväg dit fastän allt blivit så mycket mindre än då jag var liten. I år hade dom dock ett julspel vilket dom aldrig haft, det var trevligt. Jag kom hem med en magnet rikare från blomsters. Det är en magnet med en gris på och med texten; "Jag är inte tjock...jag är bara kort för min vikt". Vilket passar mig som handen i handsken då jag brukar säga att jag är så kort eftersom längden hamnade på bredden. Kvällen avslutades med Pizza och Fievel i vilda västern.

Tack för en trevlig helg Britt-Mari!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0