Vaccination

Idag har jag varit och vaccinerat mig mot svininfluensan. Måste dock tillbaka om ungefär tre veckor för den andra dosen så att man blir helt immun. Allt gick fort och smidigt, behövde inte vänta så länge. Men det fick däremot dom som kom dit senare än mig. När jag skulle gå hem höll jag knappt på att ta mig ut ur vårdcentralen, var överfullt med folk. Är många som anser det onödigt och även farligt att vaccinera sig på grund av alla biverkningar man kan få. Jag tror där emot att det mesta är uppblåst då man kan få biverkningar av vilken vaccination eller medicin som helst nästan.

Än så länge mår jag bara bra, har lite ledvärk i armen dock. Men jag vet inte om det beror på min ledvärk överhuvudtaget eller vaccinationen, så ska inte klaga. Jag är inte rädd för att bli smittad av svininfluensan men då jag redan har andra problem i kroppen och även tillhör riskgruppen så kände jag att en vaccination är lika bra att göra. Jag kanske får en biverkning några dagar, men bättre det än att kanske bli jättesjuk.

Har/ska ni vaccinera er?

Puss & Kram chokladbanan


Kommentarer
Postat av: Camme

Vilken riskgrupp tillhör du? Jag tyckte du gjorde rätt i att vaccinera dig iaf :) Du lär ju märka om det växer ut en svans eller om du får huggtänder av vaccinet ;)



2009-11-05 @ 21:31:53
URL: http://oldscratch.blogg.se/
Postat av: Sara

jag vet inte om jag ska vaccinera mig, jag känner att de kanske är lit onödigt, vad tycker du att jag ska göra? och när ska jag få se din lägenhet?

2009-11-06 @ 15:58:40
URL: http://pigletbloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0