Ibland så...

Ibland så vill man bara lägga sig ner och skrika. Skrika så högt att alla hör, att alla andra får lika ont som jag. Sov väldigt dåligt under natten och då klockan ringde 07.30 ville jag inte kliva upp. Ringde i alla fall till vårdcentralen som det var bestämt. Fick vänta en timme på att bli uppringd för att boka en telefontid med min läkare. Då klockan närmade sig 9 försökte jag somna om innan läkaren skulle ringa runt 11 tiden. Jag blev rentav vettskrämd då telefonen ringde men varvade fort ner. Fick min sjukskrivning förlängd och fick även höra att jag som tillhör riskgruppen borde gå och vaccinera mig nästa vecka. Är mer rädd för vaccinet än influensan, så vet inte riktigt hur jag ska göra. Blåser folk upp influensan, vaccinbiverkningar eller både och?

Tog mig efter alla om och men upp ur sängen just efter 13, men det krävde tårar för att kunna sätta mig upp. Det räcker inte med den hemska huvudvärken och ledvärken utan även ryggen ska krångla idag. I nattlinne och morgonrock plingade jag på hos min granne (kusin) och frågade efter värktabletter. Söt som han var fick jag med mig några hem och hoppas dom ska hjälpa. Har verkligen mått pest nu sen i måndags och det är såna här dagar som man vill skjuta huvudet av sig. Få dö en stund, 15 minuter eller mer, men riktigt så funkar det tyvärr inte.

Hade dock tur idag eftersom mamma skulle förbi på Ica och att hon körde bil. Det betydde att jag kunde få skjuts hem och därav köpa lite extra och tyngre som jag behövde här hemma. Klarar ju knappt av om jag har 1 liter mjölk i påsen längre. Under tiden på Ica blev jag även sugen på en god middag igen och frågade mamma om hon ville äta med mig. Sagt och gjort, vi gjorde skinkschnitzel och gratäng. Maten blev klar i perfekt tid till mammas program Glamour så det blev tv underhållning till maten. Har även fått hjälp med att bära ner lådor i förrådet och hänga lite tvätt. Tack mamma! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0