Tuna, macaroni & (say) cheese!

Idag vaknade jag som vanligt före Hem till gården. Jag gjorde i ordning min varmkorv och åt framför tvn, trodde inte något mer intressant än tvätten ikväll skulle hända. Via msn blev det bestämt att jag och Emma skulle gå på ica för hon skulle köpa lite frukost till imorgon. Blev även att hon var go och bjöd på marsipan grodor, med väldigt mycket marsipan! Efter en stunds slisk och rapar så gick vi ner till tvättstugan, när vi kom upp fick jag även hälsa på en söt valp. Den var jätteliten och bara tio veckor gammal, det är ju så att man blir kär!

Efter en liten stunds valpgos var det dags för mig att börja med maten. Jag gjorde tonfisk i ugn, väldigt gott och lätt! Man kokar spiralmackaroner och under tiden värmer man upp tonfisk i stekpannan blandat med grädde och ketchup. När det är klart slår man upp maten i en ugnsform och river ost över, in en stund i ugnen och sen är det klart! Jag var otrevlig och bjöd inte på mat, men det berodde på att Emma och Lars skulle in till stan och äta på Max. Så det blev att jag lämnade tvätten till sitt öde och följde med in, roligt att komma ut litegrann.

Har rätt nyligt kommit hem, det första jag gjorde var att ta en sväng ner till tvättstugan för det sista lasset. Nu ska jag bara ta det lugnt har jag tänkt, började att försöka få någon ordning och reda hemma men det går bara inte! Har allt på tok för lite förvarings utrymme till småplock. Blir att försöka fundera ut något smart till det, om man nu lyckas med det. Åt ju faktiskt tonfisk idag, så borde ju vara lite smartare än vanligt i alla fall.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0