Yaaay!

Idag har jag varit min första dag på Vändpunkten, ska vara där varje måndag och torsdag mellan 10.00-13-00. När jag är där ska jag hjälpa till med de sysslor jag klarar av beroende på värken och helt enkelt få komma ut bland folk. Nu när jag är sjukskriven och ensamstående blir man rätt ensam emellanåt. Man hamnar lätt i samma mönster, sena nätter och sena dagar. Beroende på hur allt går nu så ser vi om vi utökar dagarna på Vändpunkten eller om vi till och med börjar kolla upp lite om praktikplatser.

När jag kom hem hade jag fått mitt papper från Umeå Energi, så min uppkoppling ska vara fixad senast idag. Mitt internet börjar dock på måndag. Så på måndag blir det att inviga min gamhärk till dator! Har även fått mitt element i sovrummet fixat. Var fel på det fastän det inte var det. Jag var och sa till om att det inte funkade, men nog skulle alla element funka. Alla element förutom det i sovrummet funkade. Det i sovrummet var iskallt och jag har fått sova med två täcken varje natt. Det är något jag brukar göra om det är sisådär 20- ute, inte 4.

Ikväll kommer Britt-Mari hem till mig och stannar över helgen. Det ska bli skitkul att få sitta och snacka skit. Kommer bli mycket prat och skratt vill jag lova. Imorgon ska hon följa med mig på sjukhuset eftersom jag ogillar att fara själv på nya undersökningar etc. Efter det ska vi vandra ner på stan och shoppa. Det är dock bara hon och Emma som ska shoppa, min börs vill inte. Jag ska däremot köpa något billigt vin eftersom det ska vara i en maträtt jag ska pröva mig på. Kvällen avslutas på Eurasia med min favoritmat, kan det bli bättre?

Kommer bli mer uppdateringar nu jag får mitt internet. Kommer även försöka lägga in mer bilder, på t.ex lägenheten. Har fortfarande inte fotat något, men har inte orkat fixa riktigt allt ännu heller.

Puss & Kram



Kommentarer
Postat av: Camilla

Hallå.. jag vinkade till dig igår då jag och Jimmy åkte genom sävar och såg dig och din mor på promenad. Din mamma vinkade men du missade nog oss :P

2009-10-02 @ 11:41:58
URL: http://oldscratch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0