Back in business

Nu är man åter installerad på rönnstigen till 100 %. Min morgon började med ett tandläkar besök vilket jag verkligen har fasat för. Har inte varit där sen 2007, vilket känns rent förjävligt. Nu är det i alla fall gjort och det var inte lika illa som jag trodde, även om det var illa. Min dag fortsatte med grillad kycklingfilé och potatissallad till lunch följt av Hem till gården.

Med perfekt tajming då det slutat kom min kusin Sophie på besök med sin hund Doris. Doris är en söt liten cocker på 10 månader, som jag sagt tidigare; Åk bort ett tag! Jag tar hand om Doris. Var trevligt att träffas då man gjorde det i februari senast, hennes bror där emot träffar jag fler gånger eftersom han är min händige granne. Är dit jag går när jag behöver muskler, perfekt!

Imorgon blir det att möta upp Britt-Mari på stan för en lunch, om jag minns rätt har hon några ärenden att uträtta också. Efter det åker vi hem till henne där jag kommer bli bjuden på Martini Asti (vin) och kycklinggryta, perfekt eller vad?

På söndag är det dop i Botsmark då min halvkusin fått ett litet gossebarn vid namn Liam för en tid sen. Tyvärr har vi inte haft så mycket kontakt med den delen av släkten och riktigt varför vet jag inte, har blivit så med åren antar jag. Ska i alla fall bli trevligt, man ses så sällan men möts alltid med samma glädje.

Det är min helg det, hur ser eran ut?

Puss & Kram chokladbanan

Ps. Angående hundhysterin; Jag saknar dig Max! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0